Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az AVG vírusirtót lecseréljem?...

Az AVG vírusirtót lecseréljem? Vagy inkább hagyjam fent? ->

Figyelt kérdés

nos azért szeretném lecserélni mert angol és én nemtudom használni mert nem értem :S

vagy ha maradhat akk hogy kell vele viruskeresést csinálni?

(ui.: nem én tettem fel)

2010. aug. 2. 17:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ott volt elvileg, hogy Scan computer, de nem biztos, mert rég használtam. Esetleg ha csinálsz ScreenShotot a kezelőfelületről, megmondom.

De én utáltam anno, másfél hónap alatt repült is (tény, az a 8.5-ös verzió volt, nem az aktuális 9-es).

2010. aug. 2. 17:09
 2/19 A kérdező kommentje:

nekem a 9.0 van most fenn

hát nemtudom lehet h letörlöm és teszek fel egy magyar nyelvűt

2010. aug. 2. 17:14
 3/19 anonim ***** válasza:
Én a mostani 9-es verziót használom magyarul és el vagyok vele... Beállításokban biztos van olyan, hogy nyelv átállítása.
2010. aug. 2. 17:14
 4/19 A kérdező kommentje:

de mi az a ScreenShotot?? egyszer nem futtattam még mármint az AVG-t. csk mikor jelzett csak kattintottam vmire ami kivolt jelölve...

bocsi de télleg nem értek az angol cuccokhoz:S

2010. aug. 2. 17:16
 5/19 anonim ***** válasza:

Mikor én használtam, akkor még az ingyenesben nem volt magyar. Meg azóta is néztem, mióta a 9-es kint van.

De mondom, csinálj screenshot-ot, és akkor tudok segíteni, szerintem. Még vannak halvány emlékképeim. :) A kezelőfelület pedig elvileg nem sokban változott.

Egyébként angolul általában a teljeskörű vizsgálat a "Full Scan", vagy "Full System Scan" vagy "Throughout Scan".

2010. aug. 2. 17:18
 6/19 anonim ***** válasza:
Most látom a kommentedet. PrintScreen-t nyomj. :) Innen szerintem ismerős. De ha nem: PrintScreen-t nyomsz, miután megnyitottad az AVG-t, és utána Paint -> Ctrl+V. A képet pedig feltöltöd ide: [link] és belinkeled.
2010. aug. 2. 17:19
 7/19 A kérdező kommentje:

a képfeltöltésre nem akarta feltölteni ide töltöttem fel, itt a kép: [link]

amugy köszi h segítesz :)

2010. aug. 2. 18:49
 8/19 anonim ***** válasza:

Computer Scanner. :) És onnantól pedig, amiket már leírtam kifejezéseket, azok közül valamelyik fogja jelenteni a teljeskörű keresést. Ha nem, szólj.

(Egyébként a bal alsó sarokban ír olyat, hogy:

Utolsó keresés: 2010.07.28. 12:24

Nem lehet, hogy ütemezve van? Két dologból következtetek. Egyik az, hogy anno nálam is ütemezve volt, ezt nekem kellett kikapcsolnom. A másik pedig, hogy nem biztos, hogy kiírja, mialatt "lefolytatja" az ütemezett keresést. ÉN avast!-ot használok, és az is teljes csendben teszi olyankor a dolgát.)

2010. aug. 2. 18:56
 9/19 A kérdező kommentje:

nem tudom hogy ütemezve van-e ,lehet h igen mert mondom én még nem futtattam.azt ki kell kapcsolni?és ha igen akkor hol?

és ezt vhogy át lehet állitani magyarra?

2010. aug. 2. 19:28
 10/19 anonim ***** válasza:

Kikapcsolni? Uhh... Egy éve volt AVG-m. Azt hiszem, még telepítéskor írta ki.

Egy AVG-stől kérdezd, hogy át lehet-e állítani magyarra, mert én nem tudom.

Nem tudom, mennyire tudsz azért angolul, nem akarlak hülyének nézni (azzal, hogy releváns információkat is leírok, mert azt hiszem, nem tudod).

Schedule - ütemezni

Week - Hét

Month - Hónap

Languages - Nyelvek

Settings - Beállítások

Amennyiben nem tanultad a nyelvet, és tényleg nem tudod, remélem, ezzel a kis "szótárral" segítettem. Nézz körül!

Ja, tényleg, sikerült elindítanod egy vizsgálatot?

2010. aug. 2. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!