Az AVG vírusirtót lecseréljem? Vagy inkább hagyjam fent? ->
nos azért szeretném lecserélni mert angol és én nemtudom használni mert nem értem :S
vagy ha maradhat akk hogy kell vele viruskeresést csinálni?
(ui.: nem én tettem fel)
Ott volt elvileg, hogy Scan computer, de nem biztos, mert rég használtam. Esetleg ha csinálsz ScreenShotot a kezelőfelületről, megmondom.
De én utáltam anno, másfél hónap alatt repült is (tény, az a 8.5-ös verzió volt, nem az aktuális 9-es).
nekem a 9.0 van most fenn
hát nemtudom lehet h letörlöm és teszek fel egy magyar nyelvűt
de mi az a ScreenShotot?? egyszer nem futtattam még mármint az AVG-t. csk mikor jelzett csak kattintottam vmire ami kivolt jelölve...
bocsi de télleg nem értek az angol cuccokhoz:S
Mikor én használtam, akkor még az ingyenesben nem volt magyar. Meg azóta is néztem, mióta a 9-es kint van.
De mondom, csinálj screenshot-ot, és akkor tudok segíteni, szerintem. Még vannak halvány emlékképeim. :) A kezelőfelület pedig elvileg nem sokban változott.
Egyébként angolul általában a teljeskörű vizsgálat a "Full Scan", vagy "Full System Scan" vagy "Throughout Scan".
a képfeltöltésre nem akarta feltölteni ide töltöttem fel, itt a kép: [link]
amugy köszi h segítesz :)
Computer Scanner. :) És onnantól pedig, amiket már leírtam kifejezéseket, azok közül valamelyik fogja jelenteni a teljeskörű keresést. Ha nem, szólj.
(Egyébként a bal alsó sarokban ír olyat, hogy:
Utolsó keresés: 2010.07.28. 12:24
Nem lehet, hogy ütemezve van? Két dologból következtetek. Egyik az, hogy anno nálam is ütemezve volt, ezt nekem kellett kikapcsolnom. A másik pedig, hogy nem biztos, hogy kiírja, mialatt "lefolytatja" az ütemezett keresést. ÉN avast!-ot használok, és az is teljes csendben teszi olyankor a dolgát.)
nem tudom hogy ütemezve van-e ,lehet h igen mert mondom én még nem futtattam.azt ki kell kapcsolni?és ha igen akkor hol?
és ezt vhogy át lehet állitani magyarra?
Kikapcsolni? Uhh... Egy éve volt AVG-m. Azt hiszem, még telepítéskor írta ki.
Egy AVG-stől kérdezd, hogy át lehet-e állítani magyarra, mert én nem tudom.
Nem tudom, mennyire tudsz azért angolul, nem akarlak hülyének nézni (azzal, hogy releváns információkat is leírok, mert azt hiszem, nem tudod).
Schedule - ütemezni
Week - Hét
Month - Hónap
Languages - Nyelvek
Settings - Beállítások
Amennyiben nem tanultad a nyelvet, és tényleg nem tudod, remélem, ezzel a kis "szótárral" segítettem. Nézz körül!
Ja, tényleg, sikerült elindítanod egy vizsgálatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!