Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az AVG vírusirtót lecseréljem?...

Az AVG vírusirtót lecseréljem? Vagy inkább hagyjam fent? ->

Figyelt kérdés

nos azért szeretném lecserélni mert angol és én nemtudom használni mert nem értem :S

vagy ha maradhat akk hogy kell vele viruskeresést csinálni?

(ui.: nem én tettem fel)

2010. aug. 2. 17:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

[link]

Erről az oldalról az derül ki, hogy csak a fizetős változat többnyelvű.

Mivel az üzenetek nem értése komoly gondot okozhat, ha például feljön egy figyelmeztetés, inkább váltsál más programra.

2010. aug. 2. 19:55
 12/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszaidat:)

még nem indítottam el mert időm nemigen volt,majd holnap vagy holnap után lefuttatom.

de valószimű h utána váltok egy másik írtóra. te melyiket ajánlod?

2010. aug. 2. 19:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egyenlő az utolsóval (ha közben írnának: 71%-os társunkkal).

Az MSE tud magyarul, és akik használják, azok nagy megelégedéssel (bár állítólag nehéz eltávolítani). Tudtommal csak eredeti Windows-on futtatható.

Én avast!-ot használok, de csak mert megszoktam, különben nem annyira jó. Aki már letörölte a gépéről, azt mondta, hogy sokkal gyorsabb lett a gép meg a net utána. Persze, mialatt használjuk, a lassulást nemigen érezzük. Ezen kívül gyenge a felismerése, bár ez orvosolható MBAM-mal (Malwarebytes' Anti-Malware).

Remélem nem vétség saját oldalt reklámozni, de itt írtam a szoftverről (mármint az avast!-ról):

[link]

2010. aug. 2. 20:20
 14/19 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

am még várom a válaszokat :)

2010. aug. 2. 20:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Más lehet már nem talál ide, szerintem nézz vissza kérdéseket, hetente több kérdést tesznek fel, hogy melyik a jó vírusirtó.
2010. aug. 2. 20:36
 16/19 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy ingyenes, és magyar verzió:D

2010. aug. 4. 11:04
 17/19 A kérdező kommentje:

dejóó :) avg magyarul:)

irhattok ám még

2010. aug. 4. 12:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha bevált neked az AVG, akkor használd az előttem levő által belinkelt változatot, ami magyar. Ha valami bevált, vagy ha nincs vele bajod, miért akarod leváltani?
2010. aug. 4. 15:18
 19/19 A kérdező kommentje:

hát mert már irtam angol:( és nemértek hozzá

de én tökéletesen el leszek vele amikor letöltöm a magyart :)

2010. aug. 4. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!