Az AVG vírusirtót lecseréljem? Vagy inkább hagyjam fent? ->
nos azért szeretném lecserélni mert angol és én nemtudom használni mert nem értem :S
vagy ha maradhat akk hogy kell vele viruskeresést csinálni?
(ui.: nem én tettem fel)
Erről az oldalról az derül ki, hogy csak a fizetős változat többnyelvű.
Mivel az üzenetek nem értése komoly gondot okozhat, ha például feljön egy figyelmeztetés, inkább váltsál más programra.
köszönöm a válaszaidat:)
még nem indítottam el mert időm nemigen volt,majd holnap vagy holnap után lefuttatom.
de valószimű h utána váltok egy másik írtóra. te melyiket ajánlod?
Nem vagyok egyenlő az utolsóval (ha közben írnának: 71%-os társunkkal).
Az MSE tud magyarul, és akik használják, azok nagy megelégedéssel (bár állítólag nehéz eltávolítani). Tudtommal csak eredeti Windows-on futtatható.
Én avast!-ot használok, de csak mert megszoktam, különben nem annyira jó. Aki már letörölte a gépéről, azt mondta, hogy sokkal gyorsabb lett a gép meg a net utána. Persze, mialatt használjuk, a lassulást nemigen érezzük. Ezen kívül gyenge a felismerése, bár ez orvosolható MBAM-mal (Malwarebytes' Anti-Malware).
Remélem nem vétség saját oldalt reklámozni, de itt írtam a szoftverről (mármint az avast!-ról):
köszönöm :)
am még várom a válaszokat :)
dejóó :) avg magyarul:)
irhattok ám még
hát mert már irtam angol:( és nemértek hozzá
de én tökéletesen el leszek vele amikor letöltöm a magyart :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!