Milyen videószerkesztő/készítő programot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
egy egyszerű, könnyen kezelhetőnek nagyon örülnék. van egy ötletem egy videóra amihez képeket, zenét kellene összeilleszteni. jah és már meglévő videókból vágnék be részeket.2009. máj. 2. 15:24
1/4 anonim válasza:
Nekem a corel videoStudio 12 jött be eddig leginkább. Könnyen kezelhető,és nagyon sokmindent tud.
2/4 anonim válasza:
Én már próbáltam többet is Pl. Ulead Video Studio, Pineapple Studio, de ami leginkább bejött az a TMPGEnc.
TMPGEnc Authoring Works.
Ez egy komplett program, mindent tud ami kell egy házi DVD elkészítéséhez, és nem nagy erőforrásigényű.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2009. máj. 2. 16:56
4/4 anonim válasza:
Hát, ha nagyon kezdő vagy és ha szerencsés vagy (vagy bátor) akkor a Windows Movie Maker ha viszont ismered a tutorial fogalmát és profi angolos vagy akk egyértelműen a Sony Vegas... Jah és torrentezni kell az utóbbit... vagy warez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!