Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kinek mennyi idő volt a Linux...

Kinek mennyi idő volt a Linux megszokása a Windows után?

Figyelt kérdés
Én most ismerkedem vele de nagyon szokatlan.
2011. okt. 16. 15:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem fél év úgy,hogy millió féle disztrót telepítettem.Olyan vagyok,mint kisgyerek a cukros boltban.Huzavona XP,Win7,Linuxok körül.Egy hónapja bedőlt a Win7-em,azóta Kubuntu-t használok.
2011. okt. 16. 22:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is nagyon hamar hozzá szoktam,kb 1 hét kellett hogy tudjam mit hol keressek mit hogy telepítek,indítok,törlök..stb.Mondjuk ez szerintem függ attól is hogy melyik Linux-al kezded és milyen kezelő felülettel.A GNOME kezelő felület a MacOS-hez hasonlít a KDE pedig a Windows-hoz.Amikkel szerintem érdemes megismerkedni egy kezdőnek az a:

Ubuntu

Kubuntu

LinuxMint

openSUSE

Mandriva

blackPanther OS (magyar disztró)

PCLinuxOS

Puppy

Sabayon

Szerintem ezek telepítése,használata a legfelhasználó barátabb a Linux-ok között.És én is egyet értek azzal hogy az Ubuntu egyáltalán nem a legjobb van jobb is,szebb is,egyszerűbb is csak a minden csapból az folyik.

Hogy GNOME vagy KDE kezelő felülettel érdemes-e kezdeni az végülis a felhasználótól függ,melyik jobb neki.

2011. okt. 29. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!