Kinek mennyi idő volt a Linux megszokása a Windows után?
Én csak azt tanácsolnám neked, hogy ne azt várd, hogy Windowsként viselkedjen és hogy olyan legyen, mint a Windows. Gondolom azért használsz linuxot mert nem azt akarod, hogy olyan legyen mint a Windows. De ez azzal is jár, hogy légy nyitott az újra. :)
A vicces az, hogy ha egy profi Windowsost és egy teljesen kezdő számítógépfelhasználót leültetsz linux elé, az utóbbi fog jobban boldogulni.
Viszonylag gyorsan meg lehet tanulni.
Persze a többségnek annyi, hogy felrak egy Ubuntu-t mert azt mondták neki, hogy az milyen jó és felhasználóbarát, fingja nincs mi hogy működik, a parancssor neki DOS, nem néz utána semminek, fórumokat nem használja, nem megy google-be a copy+paste sem, aztán teszi fel itt a hülyébbnél hülyébb kérdéseket :)
Ubuntu 11.10 es még iszonyu rosz nekem
az a baj hogy anyira bugosak még a régebi jó verziói is:s
egyszerüen semit nem tudsz csinálni
egyszerübb egy tab ot veni mert azon a linux rá van optimalizálva
de egy univerzális linuxnál nagyon sok a hiba lehetöség föleg ha mindent kis méretbe kel belezsufólni.
"Nem biztos, hogy a legújabb a legjobb"
Ez itt halmozottan igaz, én 10.04 és 10.10et használtam.
Amúgy utólag nézve, mint említettem kb 1hét alatt teljesen ráállsz, viszont ha most kéne egyet feldobnom, akkor az feleannyi időbe kerülne mint egy win-t újratelepíteni az összes programmal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!