Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan változtathatok MSN-en...

Hogyan változtathatok MSN-en jelszót?

Figyelt kérdés

volt egy trójaim és valaki mindig belép a nevemben, szóval jelszót kéne váltanom,de nem tudom hol kell..nem a legújabb MSN van a gépemen.

ráadásul ahogy rákattintok az msn ikonra,kiírja h.kattintson ide a bejelntkezéshez rákattintok és bejelentkezik...anélkül hogy kérné a felhasználónevet és jelszót..

azt hogy állíthatom be hogy ne rögtön jelentkezzen be?

ja és ha az új verziót akarom telepíteni akkor ezt először törölnem kell vagy hogy csináljam?bocsi de nagyon laikus vagyok..

tudom h.volt már ilyen kérdés de azok nem segítettek...az a funkció h."elfelejtettem a jelszavamat" nem jött be mert nem érkezett meg az email címemre,aminek kellett volna.:(

2009. ápr. 30. 15:50
 1/4 A kérdező kommentje:
#törölnöm
2009. ápr. 30. 15:51
 2/4 A kérdező kommentje:
+1: az MSN net.passport micsoda?? msn-en egyfolytában ezzel kapcsolatos ablakokhoz vezet az msn...
2009. ápr. 30. 15:54
 3/4 A kérdező kommentje:
probléma megoldódott:))hotmail.com-on kellett megváltoztatni, nem MSN-en-- nagynehezen rájöttem...:)
2009. ápr. 30. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
gratulálok:)
2009. ápr. 30. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!