Mi a baja az Ubuntu-nak? Valamiért a következő hibaüzenetet kapom ha megpróbálom leválasztani az egyik lemezt.
umount: a(z) /media/Filmek nincs az fstab fájlban (és Ön nem rendszergazda)
Én vagyok az egyetlen rendszergazda ráadásul amikor a mappák közt mászkálok akkor nem is mutatja hogy ezeket lehetne csatolni. Nekem kell külön a számítógépből beolvastatni.
:D :P
Csak nem egy linux virusal van dolgod:p
amugy linux szokot vacakolni a indulásnál bentlévö cuckal,meg a indulás után betetekel szóval... mindegy
amugy meg aki windows ról kérdez ahoz mért nem irják,oda hogy mért használsz windows t ha nem értesz hozá?? és ez mac osx re is igaz ot se izélnek nem mac os ez ha nem tudod,mi az:D
ubuntu t amugy lehet pont azok ajánlják mindenkinek akik utána azt irják ne hasznad nem értesz hozá:) (mert hogy sok okból szokták windows al ez a baj az a baj...)
Nagyon tetszik a Linux, tényleg, átállás a fapadosról a műholdra, olyan ez az egész.
Könyvtárban azt hitték többen is, hogy Mac, pedig Ubuntu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!