Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a baja az Ubuntu-nak?...

Mi a baja az Ubuntu-nak? Valamiért a következő hibaüzenetet kapom ha megpróbálom leválasztani az egyik lemezt.

Figyelt kérdés

umount: a(z) /media/Filmek nincs az fstab fájlban (és Ön nem rendszergazda)

Én vagyok az egyetlen rendszergazda ráadásul amikor a mappák közt mászkálok akkor nem is mutatja hogy ezeket lehetne csatolni. Nekem kell külön a számítógépből beolvastatni.

2011. okt. 6. 06:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

:D :P

Csak nem egy linux virusal van dolgod:p

amugy linux szokot vacakolni a indulásnál bentlévö cuckal,meg a indulás után betetekel szóval... mindegy

amugy meg aki windows ról kérdez ahoz mért nem irják,oda hogy mért használsz windows t ha nem értesz hozá?? és ez mac osx re is igaz ot se izélnek nem mac os ez ha nem tudod,mi az:D

ubuntu t amugy lehet pont azok ajánlják mindenkinek akik utána azt irják ne hasznad nem értesz hozá:) (mert hogy sok okból szokták windows al ez a baj az a baj...)

2011. okt. 8. 10:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Most tanulom az Ubuntut, sok évi Windows tapasztalat birtokában, nekem nagyon bejön. (Régi kis notebookon kiválóan fut). Az, hogy valami bentmarad (CD, DVD, pentdrive stb.), a Windows-t még jobban megzavarja, pl. arról akar bootolni. Érdemes lenne hugit szájon kenni.
2011. okt. 8. 13:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Végülis ez annyira nem zavar. 9 évig használtam XP-t és a váltás ubuntura olyan volt mintha 9 éven keresztül acélbetétessel rugdosták volna a gyolyóim aztán hirtelen berohant 10 csinos kis nővérke leverte az acélbetéteseket majd elkezdték lekezelni a sérült részeket egy kis kényeztetéssel megtoldva.
2011. okt. 8. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszik a Linux, tényleg, átállás a fapadosról a műholdra, olyan ez az egész.

Könyvtárban azt hitték többen is, hogy Mac, pedig Ubuntu.

2011. okt. 8. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!