Wowba van olyan addon ami kiírja egy adott cuccra, hogy mire való? Sámim van és amikor szettet váltok könnyebb lenne ha ki lenne írva valahova mondjuk h. : equipment sets: heal/tank/dps
Figyelt kérdés
Köszi! Aki értelmetlenül szólna hozzá, azt kérem hogy ne koptassa a billentyűzetét. A kommented nem változtat rajtam, nem bánt meg, nem érdekel senkit a világon. Attól hogy leszólsz nem leszel ARC! :D Köszi az értelmes válaszokat :D2011. okt. 2. 01:48
1/3 Pj0tr válasza:
Hát lehet hogy van olyan, ami statok alapján megmondja neked, de nem inkább olyanra gondolsz mint az outfitter vagy a már játékban lévő eqipment kezelő? Mert ha összerakod pl outfitterben a settet healre (és bekapcsolod a funkciót) akkor tooltipben jelzi, hogy melyik settekhez va hozzárendelve az item.
2/3 A kérdező kommentje:
de ez lesz az! köszi hol tudom ezt bekapcsolni? :D
2011. okt. 4. 17:32
3/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy addonokat akkor tudsz ki/be kapcsolni, amikor bejelentkezel a szerverre, és látod a karaktereidet, bal oldalt lent van egy addons nevű gomb arra rákatt és ott :) remélem segítettem!Jó játékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!