Windows vagy Mac OS X Snow Leopard? Melyik operációs rendszert könnyebb kezelni?
Én mondjuk Windows XP-t használok, de kíváncsi vagyok, hogy milyen Snow Leopardot kezelni. Olyan válaszoljon aki már dolgozott mindkettővel huzamosabb ideig. Tesómmal leakarjuk cserélni a gépet, és közösen vennénk egy iMac-et (legalább is ez van tervbe véve, csak általános használatra kell, netezésre, nekem mondjuk zenélésre is, tesómnak inkább film letöltésekre, de egyikünk sem játszik, szóval játékra nem kell).
Ja és még csak annyit, hogy ne legyenek a szokásos Apple vs. PC viták, legyetek szívesek.
Köszönöm szépen!
jó, lehet hogy macre nincs vírus (mert az PC sajátosság), akkor nevezzük inkább rosszindulatú BSD portnak, férgeknek, adathalász programnak, ami gyakorlatilag ugyanazt csinálja :D
az Apple is tervez pont ezek miatt egy antivírus modult a Darwin kerneljébe...
ha maximális kompatibilitást akarsz a szoftverekkel, akkor windows, ha meg úgysem használod a géped játékra, értelmes, vagy pénzügyi dolgokhoz, akkor meg mac.
A snow leopard az direkt olyan operációs rendszer amit, arra terveztek, hogy bárki könnyen tudjon kezelni, Amerikában a legbutább analfabéta néger is tudja kezeli. De mivel Windows-on nőtél fel, ezért elsőre kicsit furcsa lesz de 2 nap alatt belejössz, utána majd játszva megy, olyan mint megtanulni egy új mobiltelefon menüjét kezelni. (Jó ez a hasonlat kicsit túlzás volt)
Egyébként a snow leopard-on is működik az Office programcsomag és az MSN is, lehet külön letölteni hozzá erre vonatkozó kompatibilitási alkalmazásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!