Pc játék letöltés segítség?
Sziasztok, előre szólok NAGYON hülye vagyok az ilyen dolgokhoz ezért nagyon szépen kérem hogy úgy írjatok mintha egy óvódásnak magyaráznátok.
Szeretnék letölteni a gyereknek egy játékot, utána is néztem letöltöttem ezt a utorrent nevezetű programot, majd ezen keresztül magát a játékot is, the pirate ebay-ról. Na itt akadtam el, kiírta hogy kész a letöltés, de nem tudom hogy kell elindítani. Utorrentbe mikor kétszer rá kattintok a játékra, megnyílik a mappa amiben van egy MSInfo dokumentum, egy MDF és egy MDS fájl. Fogalmam sincs hogyan tovább, tuti én vagyok a béna, valaki elmondaná mit kell csinálni?
Nagyon szépen köszönöm.
Az .mdf, .mds kiterjesztésű fájlok, képfájlok, ún. virtuális cd-k. Ezek megnyitásához virtuális meghajtó kell, ilyen például a Daemon Tools, alcohol 120%, stb..
Ezekről bővebb információt találsz a neten.
A másik megoldás,hogy a képfájlokat valamilyen író program segítségével kiírod lemezre.
Mindkét lehetőség után találsz a lemezen egy setup.exe,setup.msi,install.exe,install.msi vagy egyéb hasonló fájlt, mellyel elindíthatód a játék telepítését.
Az MsInfo fájlt Total Commanderben az F3 gomb segítségél megnyitva találsz leírást általában a telepítésről valószínűleg angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!