Gipsz Jakab24 kérdése:
Mi van ha nem támogatja a vga-m a directX 11-et?
Figyelt kérdés
Köv a helyzet: a vga-m elméletileg csak directX 10-ig támogat. A config pedig csak win7-el kompatibilis, ami a directX 11-et alapból felteszi. Ilyenkor mi van? Egyébként elég sűrűn lefagy a laptop. Talán ez lehet az egyik ok, mivel állítólag Linux-al gond nélkül megy.2011. szept. 9. 22:05
1/4 P.O.C. válasza:
Tuti nem ez a probléma, a Windows 7 DirectX 9-es VGA -kkal is tökéletesen megy.
2/4 A kérdező kommentje:
Oké. köszi a választ. Nem voltam biztos benne.
2011. szept. 10. 08:22
3/4 anonim válasza:
Egyrészt nincs olyan, hogy valami csak Win7-tel kompatibilis. A "Designed for Win7" matrica nem pont ezt jelenti. Biztos, hogy lehet találni Vista, vagy akár XP drivereket is hozzá, legfeljebb nem a laptop, hanem az adott eszköz gyártójától.
Másrészt a fagyás biztos, hogy nem attól van, hogy DX10-es a videokártyád: nekem Radeon 4850-em van, ami szintén DX10-es, Win7-et használok problémamentesen már a beta óta.
Ami lehet: ha letöltött Windowst használsz, az lehet eleve hibás. Javaslok olyat, ami módosítás és buherálás nélküli, azokkal szinte soha nincs gond (loaderrel aktiválni kell). Esetleg a driverek és telepített (szintén letöltött) programok tudnak még galibákat okozni.
4/4 A kérdező kommentje:
hát sajnos csak win7-hez vannak hozzá driverek. XP-t próbáltam, egyáltalán nem jó. Lassú mint a tetü. A vistáról inkább ne is beszéljünk. Jó a win7. És kb. 10 félével próbáltam. Nem szoftverhibája van a gépnek. Még ez a directX volt az egyetlen dolog ami kérdéses volt. Valószínű alaplap vagy vga csere.
2011. szept. 10. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!