HP 635-öm van, ATI Mobility Radeon HD 4250 videókártyával. Azt írja, hogy nem támogatja a directX 9-et. Most mit tegyek?
Szóval van ez a gép
Próbáltam felrakni az rFactort, és azt írja, hogy "No DirectX 9.0c video adapters found."
Most akkor ezzel a géppel esélyem nem lesz ezt feltelepíteni? Vagy egyáltalán játékot sem fogok tudni felrakni?
Van vmi megoldás?
Köszi előre is! :)
valamint a windows Aero funkciójára is azt mondja, hogy nem támogatja a vidikari, holott máshol olvasom, hogy codot játszanak ezzel a karival.
Tudom, hogy nem egy erőművész a gép, de ezekhez elvileg nem kéne sok minden. :s
Ebben esetleg segítség valakitől (aeroban)?
win 7 pro van fent. elvileg felraktam mindent. (nem jött vele semmi, előre volt telepítve, de még le is töltöttem a netről pluszba).
tehát elvileg megvannak a driver-ek
Megtaláltam a hibát. Eddig a HP honlapjáról szedtem le a drivert. Nagyon úgy tűnik, hogy ott máshoz volt a szoftver. Felmentem az AMD honlapjára, onnan leszedtem egy cumót, ami beazonosítja a vidikarit, és letölti hozzá a megfelelő programot.
Már minden működik: Aero, 1080p HD filmek, rFactor full grafon.
Kicsit megváltás ez így :D
Köszi mindenkinek a segítséget, megy mindenkinek a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!