Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Futna-e egy ilyen gépen a CoD 4?

Futna-e egy ilyen gépen a CoD 4?

Figyelt kérdés

Proci:Intel Celeron 1.73GHz M processor 520

Vidikártya:Intel Graphics Media Accelerator 950 504MB

RAM:512MB

Fontos lenne,mert holnap kapom kölcsön a játékot,és azért kérdem,mert a Minecrafthoz sem elég a gépem mégis viszi!

Légyszívesd ne írjatok ilyeneket,hogy de sz@r a géped stb. mert egyszer feltettem egy ugyanilyen fajta kérdést és kaptam az ilyen válaszokat!Kösz előre is!

2011. szept. 7. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Esetleg még ha nem megy jól, akkor kipróbálhatsz egy FPS javító CFG-t, nekem nagyon sokat segített még a régi gépemen.
2011. szept. 7. 16:39
 12/15 A kérdező kommentje:
Ok!De van Gameboosterem is,majd ha nem megy jól megpróbálom azt is,meg ezt az FPS javítót is!Köszi,ez lehet hogy majd jól jön ha akadni fog vagy ilyesmi!
2011. szept. 7. 16:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Rakd föl próbáld ki. Ahogy olvastam, már nem egy , nálad sokkal jobban hozzá értő ember leírta hogy esélytelen. De te azért erősködsz. Az a legtisztább ha felteszed és meglátod hogy megyeget-e vagy sem. :)
2011. szept. 7. 17:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Bocs nem tudtam még írni,mert haverom csak hétfőn hozza a játékot(hacsak akkor sem felejti el xD)
2011. szept. 10. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Kb. 15 perc letölteni, de azért várd meg a hétfőt nyugodtan.
2011. szept. 10. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!