Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem fut a NFS Shift az...

Miért nem fut a NFS Shift az új notebookon?

Figyelt kérdés

tudom, tudom.... ne játszak laptopon.... nem erre vagyok kíváncsi!

most vettem a vasat: ASUS, i7-es proci, nvidia geforce gt 540, 4GB, Win7. Az Nvidiás drivert feltettem amit kaptam hozzá CD-n

mi lehet a baj? :O

2011. szept. 2. 00:58
 1/5 A kérdező kommentje:
kérdező vagyok.. pontosítok. a telepítés megvan. kettősklikk az ikonra, majd 2 mp homokóra.. végül nem történik semmi
2011. szept. 2. 01:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy laptop =hamar túlmelegszik.
2011. szept. 2. 08:49
 3/5 A kérdező kommentje:

08:49

lehet, hogy igazad van.... de nem attól nem indul el!

hibernálásból visszatérve, 5mp után, 20 fokosan sem indul el. egyébként a hűtőpad mennyit segít ezen a problémán?

2011. szept. 2. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne hallgass a túlmelegszik mert laptop típusú infókra. Én Far Cry 2-t és Crysis 2-t játszom egy Acer-en egy sima asztalon:Core i5 2410M 2.3 GHz

GeForce GT520M 1GB

6 GB DDR3 RAM

320 GB HDD

Driverfrissítés elkelhet a videókártyához, de a laptopgyártó weboldaláról, legalábbis az NVidia ezt javasolja a GT5xxM sorozatú vezérlők esetében, különösen ha Optimus technológia is van a gépben amely vált egy Intel HD3000 és a dedikált kártya között.

2011. szept. 2. 12:35
 5/5 A kérdező kommentje:
semmilyen játékot nem vitt.... nvidiás driver firssités után már viszi a játékokat, de a Shift még mindig nem fut :S
2011. szept. 4. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!