Milyen programok léteznek amivel fel lehet venni éneket és aztán meg zenésíteni javítani a hangon stb?
nos ha ahhoz se értesz hogy hogyan kell rákeresni a gúglin akkor hogy fogod használni is a programot? nem úgy működik ez majd hogy van egy gomb amit megnyomsz és onnantól a pocsék énekhangod egyből operaénekesi vagy bármilyen hangon fog megszólalni, sokkal több gomb és még több gomb és még még gomb....és ráadásul nem csak egy darab program fog kelleni hozzá. ami hozza magával azt is hogy még több gombot kell megtanulnod nyomkodni. (nem csak nyomkodni mint a bolond hanem tudni mi mire való.)
de ettől még nem biztos hogy a végeredmény élvezhető lesz, nem biztos hogy jó lesz,
nem biztos hogy rajtad kívül másnak is kell (pénzt ad érte). egyszóval a befektetett energia nem igen térül majd meg. főleg úgy hogy az énekesek nem csak úgy énekesek hogy csinál egy lemezt és kész onnantól énekes lesz. színpadról hallottál már?? oda is fel kell majd állnod ha el akarod adni magad. ott egyből kiderül ha nem is tudsz énekelni, (kivétel ha pléhbekkről nyomod egy darabig amíg le nem buksz /hamar lebuksz/). és ráadásul magad attól még tudni fogod hogy egy libafösnyit se tudsz énekelni...
ajánlatom- iratkozz be énektanárhoz. ha ügyes vagy talán még meg is tud tanítani énekelni is. hamarabb leszel így énekes...
Én nem akarok énekes lenni, vagyis tudom hogy nem lennék valami jó, csak magán célra kellene a program!
Karaoke-zni szoktunk a haverokkal és én éneklek a legjobban de közel sem tökéletes.A Google-ben azért nem kerestem rá mert nem tudom milyen elnevezései vannak az ilyen progiknak és elég jól vágom a számítógépet is és a rendes Hi-Fi-ket is(mármint nem az olyan kis sz*rokra gondolok mint amit lehet venni a tescoban hanem az a sok gombos/ahogy te mondod/ Equalizer keverö pultokat).Melesleg volt saját Disco-nk és tudom ha meg van hozzá a kellő felszerelés fel lehet javítani a minőségtelen hangot is.mivel már nincs meg a felszerelésem ezért gondoltam hogy van olyan progi ami helyettesítheti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!