Akinek van kedve, ideje, és nagyon ért a Photoshophoz, kérem segítsen nekem képet szerkeszteni?!
Konkrét elképzelésed van (a plakát bármi lehet)? Számtalan képmódosítási variáció készíthető el, legyen az akár színezés, színtelenítés (vagy színeltávolítás), színerősségek-árnyalatok módosítása, háttércsere, háttérből kiemelés élesítéssel-életlenítéssel, keret készítése, feliratozás, neon és képi egyéb effektek, szűrők, stb...
Amit éppen csinálni akarsz, rákeresel google-ben, például "háttér színtelenítés photoshop", és az első pár találatban találsz olyan leírásokat amik képpel vagy videóval minden lépést leírnak és bemutatnak.
Igen, konkrét elképzelésem van. A teraszon álló virágok helyett valami pálmás növényzetnek kell lennie, a terasz fölött lévő háztető helyett kék égnek, a terasz korlátját eltakaró nádnak a színén kéne változtatni, és az egyik ember pólójának színén.
Azért nekem, mert az öcsém születésnapi ajándékai plakátok lesznek, olyan nagyok mint a moziknál, az élete darabjai lesznek a plakátokon. Ez lesz a meglepetése, az ajándéka, és én lettem megbízva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!