Miért csinálja ezt a mobilszolgáltató? (többi lent)
mivel legutoljára amikor bevittem a telefonom a t-mobil szervizbe, mindig raknak rá uj szoftvert. namost, amikor visszakaptam, az eddigi legrosszabb t-mobilos szoftot rakták rá. a legnagyobb hátránya az volt számomra, hogy leblokkolja a flash menük használatát, de gondoltam ezt megoldom. de nemtudtam frissiteni rajta a beállitásokat, és pl dm fájlokat sem ismerte fel amiket azelött igen.
mivel nekem ez nagyon nem tetszett, gondoltam felrakom a gyári sony ericsson szoftvert. kis macera volt vele, DE NAGYON MEGÉRTE. rengeteg nagyszerü funkció és alkalmazás van rajta ami a T MOBIL LEBLOKKOL. pl: háttéren megjelenik a lejátszott szám cime, elöadója, flash menü használata, sms-eket ugy jelzi ki mint az iphone(!)
nagyon jó, annyi volt az öszes plusz munka, hogy lekellett tölteni a szolgáltatói adatokat, de mivel van rajta wifi ez sem volt gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!