Melyik a legjobb mobilszolgáltató Magyarországon mostanság?
Figyelt kérdés
Úgy egybevéve.(legolcsóbb,legtöbbet kínáló, stb.)2011. okt. 11. 20:49
1/14 anonim válasza:
szerintem mindegyiknek vannak jó díjcsomagjai és rosszabb!
de talán összevetve Tré mobil!
3/14 anonim válasza:
T-mobil és szorosan mellette/mögötte a telenor és valahol nagyon lemaradva a vodafone.
4/14 anonim válasza:
mind többet kér mint illene.. szerencsére a voip és az okostelók korában ez kezd (nálam legalábbis) másodrendű lenni
5/14 anonim válasza:
szerintem a tré mobile jófajta. sokat költenek reklámra, és ez meg is látszik a népszerűségükön.
9/14 anonim válasza:
T-mobile az verhetetlen de szorosan mögötte jön a Telenor.
A Vodafone a kanyarban sincs hozzájuk képest.
Tálán jövőre a Tesco Mobile felkavarja a vizet!
10/14 segítőmen válasza:
Djuice, elégedett vagyok velük, olcsóbb a percdíj (29/perc, többinél 40 ft körül van), sok akciójuk van, (mylife) a mobilnetezés is olcsóbb, a 100 mb-s csomag havonta 500 forint, teljesen korrekt.
Elégedett vagyok velük, de csak 14-26 évesek használhatják, és ez sokaknak hátrány.
Mindenesetre a Telenor már egyenlő a djuiceval, csak a tarifák másak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!