Melyik a legjobb mobilszolgáltató, ha külföldre utazom?
Anyumnak pannonos, nekem t-mobile-os telefonom van. Külföldre utazom, melyik telefont vigyem magammal?
Azt hallottam, a t-mobile-os hálózatból nem lehet minden országból hazatelefonálni! Ez igaz?
Attól függ hova utazol? Mert ez nem derül ki a kérdésedből.
Amúgy érdeklődj mindkét szolgáltató ügyfélirodájában a percdíjjakról, és a roaming feltételekről.
Vagy nézed meg a szolgáltató veboldalán. Ott az is kiderül, hogy külföldön melyik szolgáltatót kell majd választanod, amivel partnerkapcsolatban van a T-mobil vagy a Pannon.
Romániába megyek. A T-mobile honlapja szerint az Orange Romania a direkt roaming partner.
De egyik ismerősöm volt kint és nem tudott egy hívást sem kezdeményezni...
Oh... Hát sajnos Vodafone-os telefon nincs a családban... :(
A T-mobile-lal jól elvoltam Olaszországban, de Romániáról rosszat hallottam... Valakinek esetleg tapasztalata? Köszi!
A vodafone a legjobb. Sulival voltam angliába busszal mentünk jópár országon át és mindig jött az sms hogy most ebben az országban mire váltott a hálózat...
Most nyáron Dél-Afrikában voltam és ott is működött minden hiba néltül csak ott vodacom volt a neve. Anyám t-mobilos telcsije viszont behalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!