Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nod32-es vírus írtóm van és...

Nod32-es vírus írtóm van és tudnál nekem adni kódokat? Mert a nod332-es izé letiltotta azt összes ilyen kódokkal teli oldalt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 22:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

13:54

Az Eset szar. Én voltam itt az első, ha olvastad a kommenteket, aki az ingyenes, magyar AVG-t ajánlotta!

Az emberek nem veszik eléggé komolyan, hogy saját pénzüket szolgáltatják ki a neten. Te döntésed, ha nincs irtód, de ennyire erővel a lakásodat is tárva nyitva hagyhatnád, mikor elmész otthonról :) Kb. ugyanaz, csak nem látják az emberek. Én nap mint nap több banknál is internetbankolok, fizetek neten, nem adom meg a lehetőséget, hogy visszaéljenek ezzel.

Csak egy példa, ma már olyan oldalak is vannak, amelyek tökéletesen megegyeznek az eredeti bank honlapjával, amire a kártékony szoftver átirányított. Megadtad adataid és már köszönhetsz is el tőlük.

Persze a bankok is erősen védekeznek, de nem vállalnak felelősséget, ha a tényleges jelszavaddal éltek vissza.

2011. aug. 28. 14:06
 22/24 anonim ***** válasza:

Lehagytam, miután az ál internetes oldalra beírtad a jelszavad, az hibaüzenetet ad ki, hiszen saját profilodra nem tudsz belépni egy ál oldalról, (a hibaüzenet már lehet jel, de az eredeti oldalak is gyakran adnak hibajelzést, túlterhelés stb.), miután az oldal megszerezte a jelszavad, a kártékony program nyom nélkül törli magát a gépedről.

Én a kérdezőnek jöttem segíteni. Ott az ingyenes AVG, nem kell érte fizetni sem, ellenben csak nyerhet vele.

2011. aug. 28. 14:46
 23/24 anonim ***** válasza:

1. ennyi erővel nem hagyhatnám nyitva a lakásomat, mert azt két perc alatt kipakolnák a rómaiak.

2. Ahhoz motorosan hülye kell legyen valaki, hogy beugorjon egy áloldalnak.

3. tökéletesen megegyeznek, kivéve a címüket. Nekem ez elég nagy különbségnek tűnik.

4. egy okot nem látok arra, hogy rezidens vírusirtót kéne tartanom. Vírus annak lesz a gépén, aki letölti magának. Én nem teszem.

2011. aug. 28. 14:51
 24/24 Jenci ***** válasza:

13:40

Barátom én nem a NOD reklámot csinálom!Miért nem látol a sorok mögé?Amúgy meg kinőttem az iskolapadból.

Még csak annyit fűzök ehhez a témához,hogy crack nem csak vírusirtóhoz készül.Akkor most erre mondjál valami értelmes dolgot.Gondolom neked minden jogtiszta a gépeden.De ha nem,és már használtál valamihez is törést,akkor akár a te géped is lehet fertőzött!Vagy nem szokott nyavajogni az AVG,ha egy crackbe ütközik?Dehogy nem!

Tehát,ha valaha is használsz bármihez törést,akkor már meg van az esély,hogy kártevő kerül a gépedre.Csak ERRE akartam rávilágítani és SEMMIT nem akartam reklámozni és SENKIT nem akartam bármire is rábeszélni!!!!!!!!!!!!!

2011. aug. 28. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!