Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nod32-es vírus írtóm van és...

Nod32-es vírus írtóm van és tudnál nekem adni kódokat? Mert a nod332-es izé letiltotta azt összes ilyen kódokkal teli oldalt?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 22:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Előző. Honnan tudod, hogy nincs tele a géped semmivel, ha törtet használsz? A trójait az ég adta világon semmiről nem ismered fel általában... Nem zavarja meg a géped egyetlen szoftverét sem láthatóan... lehet csak önmagában gazdatest is, ami aktivátorra vár stb... vagy arra, hogy adatokat nyúljanak le stb...
2011. aug. 28. 12:51
 12/24 anonim ***** válasza:

12:35

Nem tudom, mi a bánatot okoskodsz! Kérdezett valaki? Ha már itt tartunk, vegyél némi magyar nyelvleckét, direkt idézőjelbe tettem "vírus", mert a magyar nyelvben, ha idézetet látsz, az vagy kiemel, vagy szövegkörnyezettől függően átvitt értelmet rejt.

Ha már itt tartunk, a trójai sem vírus és nem is féreg, mert nem szaporodik. A vírusirtó is, hiába van a nevében, nem vírusok ellen van kifejlesztve, hanem kártékony programok ellen. De ha már ennyire ragaszkodsz csökevényes fagondolkodásodhoz, akkor kártékony programmal törték fel.

Am ha postán feladsz egy csekket, ugye soha életedben nem ejtetted ki a csekk szót okoska? merthogy annak semmi köze a csekkhez, az készpénzátutalási megbízás. Ahelyett, hogy velem vitázol, inkább a kérdezőnek segíthetnél.

2011. aug. 28. 12:59
 13/24 anonim ***** válasza:

Tört ESET-NOD ugyan frissitheti magát (egy ideig, amíg le nem tiltják a kalózszervert), de MODULOKAT soha nem fog frissiteni. Azt csak a valódi kódos tudja.

Vagy vedd meg (1 évre diákként féláron megkapod: 8000 ft egy hétvégi buli ára).

[link]

Vagy használj újságkódosat (az valódi, de havonta küldik az újat).

De a TÖRT VIRUSIRTÓ enyhén szólva is fából vaskarika.

2011. aug. 28. 13:03
 14/24 anonim ***** válasza:

"kártékony programmal törték fel."

Látom nagyon avatott vagy a témában, ha visszafejtesz egy bináris állományt, ahhoz hol van szükséged kártékony programra? Nem várok választ, olvastál valamit valahol, fingod sincs az egészről, jöttél okítani, nincs több kérdésem.

2011. aug. 28. 13:14
 15/24 Jenci ***** válasza:

Ne fikázzátok már egymást.Uraim,gondolom közülünk sokan fórumoznak,fájlcserélőznek.Olvassuk a hozzászólásokat,tapasztalatokat.Mondjatok nekem egy olyan vírusírtót,ami minden kártevőt megfog.

Régebben írtam,hogy én tört NOD-ot használok--és rajtam kívűl még igen sok ember--.Használhatnék éppen mást is de nem akarok.A NOD egy nemzetközileg elismert és díjazott vírusírtó.Szakemberek vizsgálták és díjazták.De,mint mondtam nincs tökéletes védelem,mert amit ember talált ki,az ellen van ellenszer is.A NOD és a többi vírusirtó sem véd 100%-ig.Ezzel meg is adtam a választ arra,hogy "ha tört vírusirtót használsz,honnan tudod,hogy nincs semmi a gépeden?".És te barátom honnan tudod,hogy a te gépeden minden rendben van?Pont te mondtad,hogy egyes trójaiakat nem is lehet észrevenni.Akkor most mi a helyzet?A tied sem jó,pedig az eredeti,nem?

Kár vitatkozni ezen,mert senkinek nincs igaza.Döntsön mindenki saját belátása szerint.

2011. aug. 28. 13:38
 16/24 anonim ***** válasza:

Figyelj okoska. Tulajdonképpen minden állomány bináris, hiszen a számítógép kettes számrendszerben működik.

Lehet, épp szakközép másodikban tanulsz info szakon, de tanulj némi logikát is.

Soha nem tudhatod, ki, milyen szándékkal készíti el a cracket. Már onnan kiindulva, hogy ez kártékony tevékenység, soha nem tudhatod, mit helyez el benne (vírust, férget, trójait stb) a saját hasznára, amit ebből kiindulva a feltört NOD soha nem fog kiszűrni, és b@szhatod, ahogy egyik kommentelő írta, csinálhatsz ásót a gépedből, fontos infoidnak, esetleg bankkártya kódjaidnak, jelszavadinak meg akár búcsút is inthetsz!

Ha te akarsz, használj tört irtót, de soha ne tanácsold ezt másnak. Majd ha egyszer besz@opod, mert az összes pénzed lenyúlják, esetleg még azon túl is tartozást generálnak neked, többnyire ciprusban bejegyzett off-shore cégeken keresztül, amit a kutya nem fog visszabogózni neked, és senki nem téríti meg a károdat, akkor majd te sem használsz többet tört irtót.

Használj bármi mást, ami crackelt, de vírusirtót soha.

2011. aug. 28. 13:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod, minden szöveged így kezdődik. Az összes érved feltételezéseken alapszik? Mert akkor letolt gatyával indultál háborúba. Nem használok se tört, se eredeti NOD-ot, egyrészt mert szar, másrészt mert nem megy Mandriván, de ha menne, akkor se kéne.
2011. aug. 28. 13:48
 18/24 anonim ***** válasza:

13:38

Igazad van, hogy egyetlen vírusirtó sem tökéletes, de a törtnél sajnos nincsen tökéletlenebb. Azt gondold végig, amit az előző kommentemben írtam okoskának, ha magába a crackbe helyezem el a kártékony programot, amit úgy készítek el, hogy a tört Nod ezt OK-nak jelezze, a saját csapdámba estem, mert soha nem fogom észlelni.

Gondolom erre megint ír valamit majd okoska, hogy ilyen nincs, akkor gondold át, hogy akik ezeket elkészítik, a profik, akik bűnszövetkezetben csinálják, nem kispályás, amatőr programozók, verik a legjobb programozókat.

Az eredeti irtók sem tökéletesek, de ezért van a frissítés, előbb-utóbb de ki fogják jelezni a gépeden a nem odaillő szoftvert.

2011. aug. 28. 13:52
 19/24 anonim ***** válasza:
Nálam egy vírusirtó sincs fent, és akkor mi van? Úgy írod ezeket a dolgokat, mintha fizetést kapnál az Esettől a propagandáért.
2011. aug. 28. 13:54
 20/24 anonim ***** válasza:

13:48

Nem, nem minden mondatom így kezdődik, és nem, nem minden feltételezésen alapul, hanem tényeken. Csak olvass utána, hány embert fosztottak már ki, generáltak akár több tízmilliós károkat pluszban, megszerzett jelszavakkal...

És tudod, mit mond ilyenkor a hatóság, sajnos a károdat nemhogy senki nem téríti meg, hanem ki is kell fizetned, amit a csalók okoztak, ugyanis egyetlen bank sem vállal felelősséget azért, ha a te eredeti azonosítóddal és jelszavaddal élnek vissza. Te nem őrizted megfelelően, és igazuk van. Ennyi erővel kiplakátolhatnád az utcán kódjaidat, akkor se vállalna érte felelősséget senki helyetted.

2011. aug. 28. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!