A 2003-as Wordbe miért nem látszik a kép, amikor beillesztem?
Figyelt kérdés
Csak egy keret látszik. Átméretezni, elmozdítani nem tudom. Ha jobb egérrel rákattintok ki van írva, hogy kép szerkesztése, de nem lehet rálépni.
Kérlek segítsetek!
2009. ápr. 17. 21:50
11/12 A kérdező kommentje:
Letöltöttem és tényleg jó. Köszi a segítséget. A Microsoft jobban tetszik, de a képeket az openoffice-ba rendesen be lehet illeszteni. Szóval a feladatokat megcsinálom a ms-tal és a végén a másikkal beteszem a képeket.
Még egyszer köszönöm!
2009. ápr. 18. 14:13
12/12 anonim válasza:
Nincs mit,szívesen.
De arra nagyon figyelj,hogy amikor elmented a munkádat az openoffice-ban,akkor mindenképp msoffice formátumba ments,hogy az is meg tudja nyitni,akinek msoffice-a van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!