Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A 2003-as Wordbe miért nem...

A 2003-as Wordbe miért nem látszik a kép, amikor beillesztem?

Figyelt kérdés

Csak egy keret látszik. Átméretezni, elmozdítani nem tudom. Ha jobb egérrel rákattintok ki van írva, hogy kép szerkesztése, de nem lehet rálépni.

Kérlek segítsetek!

2009. ápr. 17. 21:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha olyan sürgős,akkor telepítsd fel a gépedre az openofficet,és próbáld meg azzal.Ingyenes,még a cégeknek is.
2009. ápr. 17. 21:53
 2/12 A kérdező kommentje:
De az iskolába kell és ha most elkezdek egy újat tanulni, akkor nem lesz időm és a tanár sem tudja majd megnyitni, mert szétesik. Van kb. 15 feladat amit meg kell csinálni és hétfőn be kell adni.
2009. ápr. 17. 22:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Aki a word 2003at tudja kezelni az openoffice writert is tudja.Szándékosan csinálták hasonlóra.Gond nélkül ment .doc formátumba,ami az msoffice formátuma.99,9%-ban kompatibilis ma már a két progi,persze csak az openoffice irányából.Msoffice sokkal kevesebb formátumot ismer.Egy próbát biztosan megér.
2009. ápr. 17. 22:22
 4/12 anonim ***** válasza:

[link]

a cikk kicsit elavult,már rég megvan magyarul is.

2009. ápr. 17. 22:25
 5/12 A kérdező kommentje:
De nekem ez kell, mert a 2008-assal is csináltam és ott is szétesett.
2009. ápr. 17. 22:37
 6/12 anonim ***** válasza:

Mi esett szét,hogyan?

2008-as mivel csináltál?

2009. ápr. 17. 22:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Csak egy tipp:

nem lehet,hogy a kép formátumával,esetleg méretével van a gond?semmilyen képet nem tudsz beilleszteni?

2009. ápr. 17. 22:49
 8/12 A kérdező kommentje:
A Cliep Artból tudok, de aztán semmi mást. És a 2008-as Worddel csináltam és tabulátor meg minden volt bennt, iskolába felraktam a gépre a feladatot, megnéztem és az egész szét volt csúszva.
2009. ápr. 17. 23:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Van még egy-két ötletem.

Be lehet illeszteni a beszúrás menüpontból is,meg a hagyományos,vágólapos módon is.Jobbklikk másolás/beillesztés>ctrl+c/v)

A 2007-es word és a 2003-as word kötött nincs 100%os kompatibilitás.Le kell tölteni vmi kompatibilitási csomagot a microsof honlapjáról.

Az openoffice pedig kitűnően kezeli bármelyikkel írt dokumentumot,és bele is lehet szerkeszteni.Igaz menteni csak a 2003-as formátumba tud.Azt viszont bármelyik ms szövegszerkesztő gond nélkül megnyitja.

Még mindig azt mondom,hogy próbáld ki az openofficet,hisz le tudod ellenőrizni,hogy megnyitja-e a word 2003,amit csinálsz vele

mentésnél ki kell választani a formátumot,de be lehet állítani az alapértelmezettet is

2009. ápr. 17. 23:44
 10/12 A kérdező kommentje:
Rendben, kipróbálom. Most töltöm, de ha telepítem, akkor utána ms Word 2003-at is tudom használni? Mert mikor a 2007-eset letöltöttem, akkor a 2003-asat nem tudtam. És ha megnyitok egy doc.-ot akkor melyikkel nyitja meg?
2009. ápr. 18. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!