Valaki tud letöltési linket küldeni a Speakboard teljes magyar verziójáról?
Sokan keresünk müködö SpeakBoardot, én is már sok verziót letöltöttem... megigértem magamnak hogy ha találok egy müködö verziót megosztom minden forumon ahol mások is rátalálhatnak. Maradjatok seedben...Ezt a verziót nem kell installálni, csak ekindítod, és megy.
ide regisztrálni kell
Ez is torrent, most kezdem seedelni a saját gépemröl...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Sokan keresünk müködö SpeakBoardot, én is már sok verziót letöltöttem... megigértem magamnak hogy ha találok egy müködö verziót megosztom minden forumon ahol mások is rátalálhatnak. Maradjatok seedben...Ezt a verziót nem kell installálni, csak elindítod, és megy.
ide regisztrálni kell
Ez is torrent, most kezdem seedelni a saját gépemröl...
Felraktam ide a progit, mert néha nemtudok seedelni, es 2 ora alatt vagy 30 letolto jött, én meg ugynézki passziv módban vagyok...
data szervere... /get/5321059/SpeakBoard_v1.0.0.10_portable.exe
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Hali tudnátok nekem is segíteni?
Itt van egy win7 ese verzió.
A problémám hogy más forrásból már fel tettem a programot és le telt a 15napos próbaidő. Így ha le törlöm és fel teszem ezt meg rámegyek a reg fájlokra majd meg próbálom el indítani egyszerűen csak be dobja hogy írjam be a regisztrációs kódot. Majd mikor ki lépek be adja hogy már sajnos le telt a 15nap.
Így hát valószínűleg nem tudom aktiválni a reg fájlokkal.
Valamiképp el kéne érni hogy ne úgy fogja fel mintha már le telt volna.
Az activate.exe mikor át írom activate.ex- egyszerüen nem indul el a program. Még a regisztrációs panel sem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!