WIndows 7 mellet hogy érhetem el?
Attól, hogy új fiókot hozol létre, még nem fognak eltűnni a programok. Az új fiókról meg bármikor törölheted a parancsikonokat és a nem kívánt start menü elemeket. Ha az a célod az új fiókkal, hogy más felhasználók ne férjenek hozzá a programjaidhoz arra ott a korlátozott fiók.
CD/DVD olvasó nélkül meg egyáltalán nem macerás Windows -t telepíteni illetve formázni a rendszer meghajtót. A Windows 7 telepítőt is rakhatod pen driver -ra, csak pár parancsot kell kiadni. Persze ha gyárilag előtelepített Windows 7 -et kaptál a Netbook -odhoz, arra meg a rejtett recovery partíció, amin a rendszered árnyákmásolata van. Azzal 2-3 gombnyomással visszaállíthatod a gyári állapotokat.
A garancia kizárólag a hardverre vonatkozik! Szoftveresen akármit csinálhatsz vele..
De mint már említettem, ha gyárilag Windows 7 -el vetted a gépet, akkor ott rejtett recovery partíció. Egyszerű, nagyszerű, gyors. Előtte persze mentsd le a fontos fájljaidat, mert minden el fog veszni.
És azt hol találom meg?:$
Minden esetre köszönöm az eddigieket!:)
A kézikönyvben le van írva. Azt meg megtalálod a gyártó honlapján. Minden gyártónál máshogy van, sokszor még típusonként is különbözök.
A pontost típust meg nem közölted velünk. Ezen információk híján meg nem tudok többet mondani én se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!