HDD figyelése bootolástól kezdve?
Figyelt kérdés
Meg akarom tudni, hogy mi zabálja a vinyót már a welcome screentől kezdve legalább egy percig (várni kell a jelszóval, különben pár ikon be sem jön a tálcán). Tudtok ajánlani egy olyan programot, ami még a vírusirtó (AVG) előtt, lehetőleg elsőként képes betölteni?
Windows 7 Professional x64 SP1 ENU
2011. aug. 17. 23:00
1/3 anonim válasza:
start menü és alulra írd be h msconfig.
bejövő ablakon keresd ki az automatikus indítások fület és ott kilistázza, hogy mik azok a programok amik automatikusan elindulnak a windowssal.
pipát szedd ki a többség elől. vírusírtó, meg amit gondolsz azok elől ne.
2/3 A kérdező kommentje:
azt ismerem, már kiiktattam pár dolgot, de ennél több kell (ssd-t nem tudok venni, mielőtt vki felvetné)
jópár cuccot kipróbáltam már, ezért kéne egy program, ami kielégíti a fenti kritériumokat
2011. aug. 19. 12:07
3/3 A kérdező kommentje:
újraraktam az AVGt, most már sokkal jobb...
2011. aug. 24. 01:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!