Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » GTA IV van PS2-re! Van bizonyí...

GTA IV van PS2-re! Van bizonyíték. Nem hiszitek el? Tessék!?

Figyelt kérdés
Itt a videó és ez nem kamu bakker én is nehezen találtam meg. http://www.youtube.com/watch?v=rcf4XDsL4V4&feature=related
2011. aug. 4. 23:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

GTA IV szvsz tényleg szar játék.

Na jó, szar az túlzás, viszont nem jó.

A felülnézetes GTA-k is jobbak voltak, abba legalább volt hangulat.

Itt meg mész és lősz, nem olyan kidolgozott, mint a régi GTA-k (tetoválás, kondizás, stb.), sorolhatnám.

Na de mindegy, ez szubjektív, az viszont objektív, hogy a kérdező nagyon sötét.

2011. aug. 5. 01:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Egy más stílus a GTA 4 mint az eddigiek, sokkal sötétebb világot mutat. Aztán az van akinek bejön van akinek nem. A kondi/tetoválás meg számomra anno túl simses volt, én gta-zni akarok nem tamagochizni, dehát kinek a pap, kinek a paplan, és ez így van jól :)

A kérdező meg egy gyökér.

2011. aug. 5. 01:49
 13/16 anonim ***** válasza:
A ps 2 hardvere nemigazán közelíti meg a GTA 4 igényét. Hallgass az okosokra, és ne hülyézz le mást mert ilyen elbaszott istenbarma vagy hogy egy kétes eredetű videóban látottaknak hiszel...
2011. aug. 5. 09:49
 14/16 Hansbo válasza:
Itt a bizonyíték hogy van ps2-re GTA IV : [link]
2014. jan. 5. 20:45
 15/16 Dominiq Toretto válasza:
A GTA IV Sajnos Sosem jelent meg Ps2-re. Kizárólag Xbox360,PC,És Ps3-ra adták ki. Amit pedig GTA IV /Ps2 Néven lelehet tölteni,az egy Átverés.(Én is leszedtem Azért mondom) Nemmás mint egy Maszek San Andreas ÁtMOD-olás Valami Brazil Mágus gyerektől,aki jobbantette volna ha inkább Kisszéket farag,ahelyett,hogy ezzel Bűvészkedett.Szinte teljesen ugyan az mint a San Andreas. csak Más ruhák és Zenék vannak a játékban.(Szerintem gyalázatosra sikerült) Ne is keresgéljétek,felesleges.
2014. febr. 20. 11:24
 16/16 anonim válasza:
Egy perc alatt nyomtatok egy ilyen képet egy dvd-re és egy ilyen borítót is! Ez átverés!!
2016. júl. 26. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!