Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Windows 7en hogyan kell...

A Windows 7en hogyan kell javítani egy hibát?

Figyelt kérdés
Az a promlémám h Windows 7nél nem birom cserélni a tálca színét! Multkor is volt ilyen probléma de akkor "kijavítottam a hibát" ugy hogy rányomtam valami olyasmire h repair! De most ezt nem találom és nem tudom kijavítani! Ha tudja valaki hogy ezt a dolgot hol lehet megtalálni légyszi irja már meg mert az őrületbe kerget!
2011. aug. 3. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Vezérlőpult\Megjelenés és személyes beállítások\Személyre szabás\Ablak színe és megjelenése

[link]

2011. aug. 3. 21:17
 2/6 netzsaru ***** válasza:
vagy ha starter vagy home premium verziód van akkor rakd fel az Ultimate windows 7 et egy activatorral ingyenes serial számod is lehet.
2011. aug. 3. 21:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Ultimate van fönt csak ezzel az a probléma h angol és igy magyarul nehéz követni! :)
2011. aug. 3. 22:05
 4/6 netzsaru ***** válasza:
akkor letöltesz egy windows 7 full telepítőt és újrateszed magyarul :)
2011. aug. 3. 22:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát ez az hogy én ezt nem birom csinálni! [link]

Mikor rákattintok az 1 -essel jelötlt karikára nekem nem azt nyitja meg mint neked hanem a 2 -essel jelölt karikát! Eddig nekem is azt dobta ki mint neked de most már ezt! És ez már előfordult csak akkor Valamit össze kattintgattam és jó lett! Ez a baj h elfelejtettem h mire kattintgattam! :@ Azért kérdezem h estleg nem tudod/tudja e valaki hogy mit kell csinálni?!

2011. aug. 4. 00:20
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

első lépésként sztem töltsd le innen a magyar nyelvi csomagot

2011. aug. 5. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!