Az emberek miért nem a képernyö jobb felsö sarkába teszik le a winampot?
FL Studioztam én is, de hát nem egy csucskategoriás szoftver. PC-re jó, meg otthon probálkozni vele, de egy studioban nem elég a tudása. Inkább Abletont ajánlgasd, nem csak azért, mert msot az a divat, hanem mert tök más szisztémán müködik.
én inkább ezt mutatnám be. ócska, több mint 20 éves dolog a tracker rendszerü programok, de itt a power benne.
És meddig jutottál az 5 év alatt, mit tudsz eljátszani?
Egyébként tudsz mutatni egy zenét, amit te írtál?
Azért mert a legtöbb embernek ott vannak gadgetek,widgetek gyors indító menü vagy akármi:
Ez nálam például úgy alakult ki hogy jobb oldalra rakom a gadgeteket illetve widgeteket Linux esetében.
Windows esetében bal oldalon vannak az ikonok,Linux és esetében az ikonokat egy gyors indító tálcára rakom a képernyő alján vagy tetején.
Az ablakban futó alkalmazásokat pedig mint például a Winamp (speciel winampot nem használok de mindegy) a képernyő közepén helyezzem el.
Nálam ott van a helye és én ezt tartom rendezettnek.Például a képen amit linkeltél a Winamp ki takar egy rakás ikont a jobb oldalon,ha azokat akarod használni,akkor mindég arréb rakod a Winampot? LOL
Az én esetemben pedig a gyors indító tálca felét takarná ki és egy raks widgetet.Ha valamit szeretnék azzal amit kitakar akkor mindég rakjam arrébb?
Ez aztán a rendezettség,ha el akarok érni egy dolgot először arrébb rakok kettőt.Végülis igazad van biztos én vagyok gyökér de jobb szeretem ezeket a dolgokat középen vagy bárhol ahol nem takar ki semmit.
De amúgy meg szerintem ez teljesen egyén függő ha neked az a legnagyobb gondod hogy ki hova rakja a winampot az asztalon,csak irigyelni tudlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!