Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az emberek miért nem a képerny...

Az emberek miért nem a képernyö jobb felsö sarkába teszik le a winampot?

Figyelt kérdés
hanem ugy a képernyön valahova, ahova esett.
2011. aug. 2. 15:08
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

FL Studioztam én is, de hát nem egy csucskategoriás szoftver. PC-re jó, meg otthon probálkozni vele, de egy studioban nem elég a tudása. Inkább Abletont ajánlgasd, nem csak azért, mert msot az a divat, hanem mert tök más szisztémán müködik.

[link]

én inkább ezt mutatnám be. ócska, több mint 20 éves dolog a tracker rendszerü programok, de itt a power benne.

2011. aug. 2. 20:36
 32/35 anonim ***** válasza:
Én is írok gépen zenét, külön hangokból összerakva, szal nem kell bemutatni, milyen az. Mondjuk én guitar pro-ban írom, ott kottázni kell, azt meg már eleve ismertem. Ha te se hangmintákból rakod össze a zenéket, akkor én kérek elnézést. Viszont továbbra is fenntartom, h hangszeren játszani jóval tovább tart megtanulni, és ebben mindenki megerősíthet, aki játszik vmilyen hangszeren, és punk szintnél komolyabban tudja.
2011. aug. 2. 20:38
 33/35 A kérdező kommentje:
zongoráztam 5 évig, de semmi kötödésem nem alakult ki iránta.
2011. aug. 2. 20:39
 34/35 anonim ***** válasza:

És meddig jutottál az 5 év alatt, mit tudsz eljátszani?

Egyébként tudsz mutatni egy zenét, amit te írtál?

2011. aug. 2. 20:44
 35/35 anonim ***** válasza:

Azért mert a legtöbb embernek ott vannak gadgetek,widgetek gyors indító menü vagy akármi:

[link]

[link]

[link]

Ez nálam például úgy alakult ki hogy jobb oldalra rakom a gadgeteket illetve widgeteket Linux esetében.

Windows esetében bal oldalon vannak az ikonok,Linux és esetében az ikonokat egy gyors indító tálcára rakom a képernyő alján vagy tetején.

Az ablakban futó alkalmazásokat pedig mint például a Winamp (speciel winampot nem használok de mindegy) a képernyő közepén helyezzem el.

Nálam ott van a helye és én ezt tartom rendezettnek.Például a képen amit linkeltél a Winamp ki takar egy rakás ikont a jobb oldalon,ha azokat akarod használni,akkor mindég arréb rakod a Winampot? LOL

Az én esetemben pedig a gyors indító tálca felét takarná ki és egy raks widgetet.Ha valamit szeretnék azzal amit kitakar akkor mindég rakjam arrébb?

Ez aztán a rendezettség,ha el akarok érni egy dolgot először arrébb rakok kettőt.Végülis igazad van biztos én vagyok gyökér de jobb szeretem ezeket a dolgokat középen vagy bárhol ahol nem takar ki semmit.

De amúgy meg szerintem ez teljesen egyén függő ha neked az a legnagyobb gondod hogy ki hova rakja a winampot az asztalon,csak irigyelni tudlak.

2011. aug. 28. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!