Miért nem müködik a DataGet letöltő programom?
Figyelt kérdés
DataGet programmal szoktam a pirateclubrol és a minervasyite-rol filmeket leszedni de a programom behülyült...Egyszer elfogadja a beillesztett linket másszor meg valami : a link hibás mondatot dobja ki...miért van ez a program rossz vagy tényleg a link rossz??:S:S tanácstalan vagyok...:(:(2009. ápr. 8. 15:20
11/13 A kérdező kommentje:
milyen pirateclub.hu-hoz és minewasyte-hoz hasonlo letöltö oldalak vannak még ahol csak regizni kell és már tölthetek is??ja és most megy a letöltésem :):)
2009. ápr. 12. 19:30
12/13 anonim válasza:
***** torrent oldal,regizni sem kell
[link] -ez megint egy jó oldal,beirod a film,zene,játék címét és kiadja honnan tudod letölteni,nem kell regizni
[link] kell regizni,jobban datás filmek vannak fenn,és online is lehet nézni
[link] -regizni kell,online nézhetsz filmet,meg van egy olyan ablak h letöltések,és ott találsz torrent,warez meg midnen féle letöltö oldalt
A dataget 3.00-val tudsz már tölteni?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
13/13 A kérdező kommentje:
köszi az oldalakat:) igazábol fennt van a gépemen a 3.00ás és a 2.10es dataget is probálgatok beillesztem a linket van amikor kidobja vagyis kitörli akk megprobálom a másikkal igy probálgatom akkor elöbb utobb leszedi de a data3.00-s is néha kidobja a linket azt irja :halott nem létezö link,de valamikor meg megy és szedi szedi rendesen
2009. ápr. 13. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!