Miért nem müködik a DataGet letöltő programom?
Figyelt kérdés
DataGet programmal szoktam a pirateclubrol és a minervasyite-rol filmeket leszedni de a programom behülyült...Egyszer elfogadja a beillesztett linket másszor meg valami : a link hibás mondatot dobja ki...miért van ez a program rossz vagy tényleg a link rossz??:S:S tanácstalan vagyok...:(:(2009. ápr. 8. 15:20
1/13 anonim válasza:
azért,mert csak akkor tudod a letöltés vezérlőt használni,ha előfizettél a prémium letöltésre datán
2/13 anonim válasza:
az előzőnek is igaza lehet, de az is probléma szokott lenni , hogy htm-re vagy .rar -ra végződik a link.
3/13 A kérdező kommentje:
rar.-ra végzödik a link de ez miért baj??ajánlották a free download managert is de az pedig ha belinkelek vmit pillanatok alatt leszedi de nem tudja megnyitni...vagyis pár kb-ot szed csak le...tudtok ajánlani valami olyan filmletöltőt amit érdemes használni mert tényleg jo??
2009. ápr. 8. 16:08
4/13 anonim válasza:
datás filmet csak ugy tudsz leszedni,ha egyenként bemásolod. csak zaok tudnak letöltésvezérlővel datáról leszedni,akik előfizettek a prémium letöltésre.
5/13 A kérdező kommentje:
kösszi szépen:) és nem tudtok vmi jo filmletöltő programot ajánlani ami lehetőleg tényleg müködik??és amit ti is használtokk??
2009. ápr. 8. 19:03
6/13 anonim válasza:
Ennyi félrevezető infót rég láttam egy helyen.A Dataget legfrissebb verziója tölt a datáról,ingyenes és fizetős letöltés esetén is./Dataget 3.00c/Ha még nem ez van töltsd le innen: [link]
Az US Downloader rengeteg helyről tud tölteni/data,rapid,addat.hu,stb,én legtöbbször ezt használom.A linkeket csoportosan is hozzá lehet adni.Röviden ennyi.
7/13 anonim válasza:
Máris helyesbítek.A datán most óránként van egy kb 4 perces várakozás,ezt még a Dataget nem tudja kezelni,kidobja az élő linkeket is.Az USD újra és újra próbálkozik,idővel elindul a letöltés.
8/13 A kérdező kommentje:
köszi:) leszedtem a 3.00-s verziot és be is indult,rákattolok aaz uj link beillesztéséhez, és itt megakadok...mert nem todom mire kattintsak,nem rakja be a dataget program letöltési listájába,hanem a link hozzáadása után nem tudom elkezdeni a letöltést...valamit rosszul állitottam be??bocsi a sok kérdédért de még nagyon kezdö vagyok,ja és köszi mindenkinek a válaszokat!!
2009. ápr. 9. 19:47
9/13 anonim válasza:
Szeva!Jdownload letöltőt használj!megauploda,data és rapidról si tölt..errpl ennyit nekem az us download nem jött be!
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!