Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha csak úgy tudna sok ember...

Ha csak úgy tudna sok ember windowst telepíteni, hogy megvenné, akkor kevesebb windowsos gép lenne?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 11:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Első:azért így tettem fel a kérdést,mert nem akartam úgy kérdezni,hogy te megvennéd-e a windowst, vagy inkább más alternatívát keresnél,ha más módon nem tudnál a windowshoz hozzá jutni..Mert akkor esetleg nem lenne annyi válasz.
2011. júl. 31. 13:12
 12/22 anonim ***** válasza:
12:43 Én is otthon vagyok programozásban, és tudom mennyi munka van benne. De egyrészt nem 1-2 ember veszi meg, másrészt a haszon nagy részét nem a programozók kapják.
2011. júl. 31. 13:45
 13/22 A kérdező kommentje:
Na igen ez nekem is a fő problémám, kb,mint a zenészek és lemezkiadók. Egy lemez fajlagos költsége nem sok.Szóval,ha a program már túl van egy adott példányszámon, onnantól sokkal nagyobb a profit,mint mondjuk egy termék esetében,ahol a terméket annyiszor kell legyártani,ahányszor el akarják adni.Ráadásul a digitális tartalmak nagy előnye,hogy elég egy példányt tárolni.
2011. júl. 31. 13:54
 14/22 anonim ***** válasza:
vennék eredetit, szoftvert is és lemezt is. csakhogy havi 90 000 keresek. abbol sajnos megélni alig tudok, pedig nem is bmw-vel futkosok. ugyhogy ennyit erről hogy miért nem veszik az eredetit (főleg magyarországra értem)
2011. júl. 31. 16:36
 15/22 anonim ***** válasza:

a lehúzós Apple nemrég dobta ki az új OPR-ét (igaz nem volt annyi különbség mint mondjuk xp-vista-win7 között)

nagy sokért, 6500 Forintért!

2011. júl. 31. 16:40
 16/22 anonim ***** válasza:
Az is sok, de messze nem annyi, mint egy windows ára, és többet is ér.
2011. júl. 31. 16:59
 17/22 A kérdező kommentje:
Annyit még adnék is egy rendszerért. Amúgy se értem a winből minek ennyi verzió. Csak káosz van belőle, főleg,mikor valami nem megy,amiről azt hiszi a felhasználó. 2 féle hálózat és megosztás.Sose értettem..Legyen egységes,maximum legyen egyszerű beállítás mód,amit megértenek.. na mindegy.. A windows legnagyobb szerencséje az,hogy a munkahelyeken használt szoftverek többsége még windows függő..
2011. júl. 31. 17:06
 18/22 anonim ***** válasza:

"vennék eredetit, szoftvert is és lemezt is. csakhogy havi 90 000 keresek"

Akinek nem telik benzinre, ne vegyen autót!

A kényér példa le lett "szavazva". Egy autóhoz benzin kell, az pedig most (és itt Magyarországon) piszok drága. Gondolom akinek autója van az sem lopja a benzint. Pedig tudjuk, hogy az ára nem az előállításától drága, hanem adó, ÁFA, stb.

Egyébként meg a számítógép nem létszükséglet! Lakni, enni az. Számítógépet tartani plusz. És ennek ebben a világban az is költsége kellene legyen, hogy szoftvert veszek rá: azaz "megtankolom" valamivel, hogy működjön ...

2011. júl. 31. 22:20
 19/22 anonim ***** válasza:
A benzint is lopná a többség, ha lenne rá lehetőség, és ennyire minimális lenne a büntetés veszélye. Én is így tennék, és nem lenne miatta bűntudatom, ahogy a szoftverek miatt sincs. Legyen annak, aki ilyen drágán adja!
2011. aug. 1. 07:43
 20/22 anonim válasza:
igen, az apple kidobott egy oprendszert 7k-ért de meg kell venni hozzá az iMac-et is 600k-ért, a Hackintosh pedig egy érdekes dolog...
2011. aug. 18. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!