Hogyan kell föltelepíteni a Windows 7-et?
Figyelt kérdés
Xp van most fenn. A biosnál átálítom az 1. bootot CD-ROM ra de nem bootolja be a win 7 lemezét. Akker először az xp lemezével le kell törölnöm az xp-ét és utánna betenni a win 7 lemezét?2011. júl. 29. 14:21
1/8 anonim válasza:
Nem kell. A Win 7 telepítővel is tudnád formázni az XP rendszerpartícióját. A gépedben biztosan van DVD meghajtó? Tehát nem lehet, hogy a CD meghajtóba (ha van) tetted be a Win 7 DVD-t? Ha nem, lehet, hogy rossz a telepítő. Próbálj meg másikat letölteni.
2/8 anonim válasza:
Ha átállíottad be kellene olvasnia, nézd meg még 1x hogy a cd-rom van e elől. Ha nem megy akkor meg lehet a win7 lemezével van vmi, ha nem eredeti szedj le max másik torrentet.
3/8 anonim válasza:
az én gépemen nem menne a 7-es, de azért megnéztem, hogy milyen is az a telepítő.
bootoláskor a caldera dr-dos jelenik meg nekem. onnan én sem tudom, hogy mégis hogy lehet elindítani, mivel a setup.exe nem dos alkalmazás.
4/8 A kérdező kommentje:
a boot jó csak dvd-rom van a gépben
innen szedtem le...isoban...azt megnyitottam deamon toolsal és onnan írtam ki...lehet hogy ez a hiba?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 29. 14:37
5/8 anonim válasza:
igen simán nero vall vagy valami másall írd ki s jó lesz
6/8 A kérdező kommentje:
szóval jól van úgy ahogy csináltam?
2011. júl. 29. 15:00
7/8 anonim válasza:
nem!
nem kellett volna megnyitnod
jobb gombbal rákattintasz, társítás, ott kiválasztod a dvd író programot
8/8 A kérdező kommentje:
na most már be bootolja...most mád a gond...elindítja arra mentem hogy install windows...aztán tölt valamit utánna meg olyat ad be mint amikor a win7 indul vagyis azok a sávok mennek(töltenek) utánna egy hátéérkép szerüséget ad be...és kész az egért tudom mozgatni de más semmi
2011. júl. 29. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!