Milyen más fotószerkesztő van a Photoshop-on kívül?
Figyelt kérdés
Volt régen nekem egy nagyon jó (nem magyar nyelvű),de nem emlékszem a nevére.Lehetett nagyon szépen retusálni arcot barnítani,fogatfehéríteni,meg minden bigyót.2009. ápr. 6. 12:20
3/12 A kérdező kommentje:
nem.valami hosszabb neve volt de az Istenért se jut eszembe :S és a bemásolt linken belül se találtam meg :(
2009. ápr. 6. 19:06
4/12 anonim válasza:
paint shop pro? bár az más, de hosszú a neve.
7/12 A kérdező kommentje:
sajna semelyik nem az.... volt benne arcbarnító,fog fehérítő,retusáló,képkeretek a féyeket lehetett állítani meg nagyon sok minden.
2009. ápr. 8. 16:39
9/12 anonim válasza:
Amiket felsoroltál, minden komolyabb képszerkesztő tudja, sőt, az egyszerűbbek is. Ha nem tudod a nevét, ne görcsölj rajta. Ha ingyenes és jól használható szoftver kell, próbáld ki a Gimpet, ami magyar nyelvű kezelőfelülettel is elérhető, és innen letöltheted: [link]
Ha pedig "be tudsz szerezni" professzionális programokat, akkor válaszd a Photoshopot. Annál nincs jobb.
10/12 A kérdező kommentje:
sajna még mindig eggyik se,de megfogadom a tanácsot és letöltök egy újjat,csak annyira nehéz megtanulni egy ilyen programot használni és azt már olyan jól nyomtam meg hozzá szoktam,rá jöttem hogy mi mire jó.de majd meg szokok egy újat :))
2009. ápr. 9. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!