Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nincs képem az . Avi...

Miért nincs képem az . Avi videofájl lejátszásakor?

Figyelt kérdés

Az alapértelmezettnek kijelölt Windows Média Player esetén csak hang van kép nincs. GOM Player-rel való társitással viszont minden oké.

W7 op. rendszer. A K-Lite Pack, MPEG2 és TSCC kodekek fenn vannak.

2011. júl. 27. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Társítsd a WMM-hez, mivel van kodeked.
2011. júl. 27. 09:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Mivel alapértelmezett lejátszóm a Windows Média Player, az avi fájl-ra kattintva először ez próbálja lejátszani, de ablakában nem jelenik meg a kép.

Megpróbáltam javaslatodat is, de mivel ugyanazt a lejátszót társitottam, ami a prioritással biró alapértelmezett beállitásból adódott, persze, hogy nincs siker.

2011. júl. 27. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Próbáld meg BSPlayer-rel:

[link]

2011. júl. 27. 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Win7-ben a Media Player eleve le tud játszani xvid avi filmeket.Valószínű,hogy pont a kodekpackok kevertek össze valamit.

Szerintem nézd azzal ami lejátssza,felesleges a Media Playert erőltetni.Én a KMPlayert használom,mindenhez jó,kodekpack telepítés nélkül,eszembe sem jutna,hogy azért szkanderezzek,hogy Media Playerrel nézhessek filmet.

2011. júl. 27. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Próbáld leszedni a régi kodeket, ezzel nálam minden megy, ami nem az társítással, ha nem alapértelmezett...:))

[link]

2011. júl. 27. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!