Crysis vs. Crysis WARHEAD?
Figyelt kérdés
Értékeljétek ezt a 2 játékot saját véleményetek szerint egy 1-10-es skálán pls. :)
Szempontok: grafika, játékélmény, hangok
2011. júl. 25. 22:35
1/7 anonim válasza:
A Warhead csak egy kiegészítő, az alapjáték nyilván jobb. Grafikailag meg ugyan olyan logikusan, azon nincs mit értékelni.
2/7 anonim válasza:
De a Warhead-ot érdemes mellé felrakni (mert csak egy kiegészítő) de legalább magyar nyelvű
4/7 anonim válasza:
Mindkét játék egy nagy rakás szar, főleg a Warhead.
5/7 anonim válasza:
Csak a Crysis-sal játszottam.
Játékélményre mínusz 3 pont, hihetetlen unalmas, grafikája viszont nagyon jó (volt, nem tudom mai szemmel milyen lenne, már rég játszottam vele).
Viszont azt hallottam Warhead jobb valamivel
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem a Crysis is meg a WARHEAD is köröz még mai gameket is grafikailag... Crysis: 7, WARHEAD 9
A hangokkal nincs bajom 10/10
A játékélmény mind2ben jó de a WARHEAD túl rövid
Crysis: 7/10 WARHEAD: 6/10
2011. júl. 27. 22:26
7/7 anonim válasza:
Grafikára lehet, hogy még ma is jó átlagban (pl. egy BF3-hoz képest már öreg), de játékélmény nem tudom hogy lehet valakinek azon a játékon.
Tudom, ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!