Segítség kéne a crysis warhead játékban?
Figyelt kérdés
Nem tudok végigvinni egy pályát. A hajóv nagyok, még elég az elején és amikor az egyik teremböl lemész a másikba (akkor menti is) és megölöm az embereket hogy lehet kijutni abbol a teremböl? Az ajtók nem nyilnak, vagyi sén nem tudam kinyitni. Valaki segitsen!2010. dec. 23. 22:17
1/10 A kérdező kommentje:
Az eéső mondat végére nem kell ? , csak máshog ynem akarta elfogadni.
2010. dec. 23. 22:18
2/10 anonim válasza:
Nagyon rémlik hogy ott én is elakadtam, de azthiszem egy kis keresgélés után találtam egy átjárót... talán a padlón volt.
3/10 A kérdező kommentje:
köszi keresketem még...:S de má nagyon ideges vagyok ettöl a sz@r pályátol...
2010. dec. 23. 22:27
4/10 A kérdező kommentje:
Nem találtam semmit a földön:S
Valaki segiiitsseeennn...!!!
2010. dec. 23. 22:46
5/10 A kérdező kommentje:
erröl a páylárol beszélek http://www.youtube.com/watch?v=glcQD3CE4Ig Ami a videó elején van, de itt nem mutatja ,hogy hogy kell kimenni.
2010. dec. 23. 22:52
6/10 A kérdező kommentje:
megtaláltammmm :D http://www.youtube.com/watch?v=xW-0O7dfxj8
2010. dec. 23. 22:57
7/10 anonim válasza:
pont ma kezdtem el újra játszani a játékkal, és énis egy kicsit nehezen találtam meg, mivel először felugrottam max. erő módban oda, ahova kell, viszont nem láttam az ajtót ott, és ezért vissza mentem keresgélni xDD
8/10 A kérdező kommentje:
:D Neked eredeti?Mert nekem igen és adtak hozzá egy olyan cd-t hogy crysis wars az micsoda?felrakom és nem nagoyn akar menni...
2010. dec. 24. 11:09
9/10 anonim válasza:
crysis wars az multiplayer, feltudsz menni netre és mások ellen játszani
10/10 S.T.A.L.K.E.R. válasza:
Ott valahol jobb oldalt felfele kell ugrani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!