A hack tool biztonságos?
itt egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=tuS_cO-_wqw&feature=related
ugye petvillen szeretném használni, még nem töltöttem le, de nem tudom vírus-e. gyanús nekem hogy az asztalon csak a tool van.szóval,kamu vagy működik?
Sztem nem ér ennyit egy ilyen szar oldal hogy miatta beszedj nagy valószínűséggel vírusokat :D
De ha nagyon kell akkor bepróbálod, max újratelepítés lesz a dologból, jobb esetben lelopják a személyes adataid is...de ez már csak az én fantáziám szüleménye:)
Javaslom, hogy használat idejére kapcsold ki a vírusirtót a megfelelő hatás érdekében. (nod32 maradhat, az úgy is beengedi :D)
99,53%, hogy amíg megHEKKeled a szervert, téged is meghekkelnek. Nem kicsit. Nagyon.
G.
köszi :) :/ nekem is van cheat enginem, 5.6 -os , de még sehol sem találtam meg hogy kell petville-t hackelni vele :/
a youtube-on láttam, de olyan gyorsan csinálta hogy nem tudtam kivenni mit kell csinálni :/ és ebben,tud valaki segíteni? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!