A Hardver biztonságos eltávolítása miért nem működik? Mit kell tenni?
Ezt írja ki: "Az eszközt (Általános kötet) pillanatnyilag nem lehet eltávolítani. Próbálja később."
Az USB-izén keresztül töltöttem fel néhány képet a digitális fotógépről, már rég készen van. Eltávolítanám "biztonságosan", de nem engedi... A múltkor is ez volt, akkor vártam vagy egy órát, és folyton ezt írta ki, s kihúztam. Most tegyem ugyanezt? Nem fog ettől elromolni a fényképező???
Gyakorlatilag 90%ban nem foglalkozom ezzel, és még soha nem volt bajom. A lényeg, hogy zárj be minden ablakot, akkor el van mentve.
Egyébként nem lehetséges épp azért tiltakozik, mert valamelyik ablakod nyitva maradt?
Nem, ezt tudom, eleve becsukom, most is becsuktam, még az Intézőt is. Csak a net van nyitva, és még mindig... Nem értem...
Oké, hogy 90%-ban nem törődünk vele de.. nekem egy alig használt pendrive-om ment már tönkre, szerintem pont emiatt, ott se engedte a gép becsukni.
21.04-es vagyok.
Természetesen fogalmam sincs mitől mehetett tönkre a pendriwe-od, ismétlem évek óta használom legkisebb gond nélkül, de való igaz, a környezetemben-, munkatársak szoktak panaszkodni mindenféle problémákról, de furcsa mód ők lényegesen precizebben bezárják, mint én :D
Teóriám, ez nem a tuti, de mindegy: azt gondolom, sorozatgyártás miatt jönnek tízezrével a gagyibbnál, gagyibbak és a minőség miatt megy tönkre, nem a bezárás miatt.
Unlocker progira miért nem keresel rá? Nem bántásból mondom, de tutira megtalálod, ha használod a googlet fél percig, "mindent a szátokba kell adni" ...komolyan.... :D
Tehát ha a millióból én lennék a balszerencsés, akkor csak a memóriakártyát zavarná meg, de a fotógép ettől függetlenül még használható maradna? Hát ezt sem tudtam. Honnét lehet ilyen dolgokat tudni, nem a szakterületem (Kedves 21:04-es :-))! Na de köszi, írjatok csak, tanulékony vagyok!!!
Igazából nagyon nem szeretném ha ilyen hülyeség miatt (-hogy hogyan szedem ki a gépből a kábelt) menne tönkre a fotógép, ettől tartottam, ezért kérdeztem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!