Hogy tudom a Windows Movie Maker-be készülő videóhoz szerkesztgetni a zenéket?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy több zenét szeretnék egymás után tenni és nem úgy, hogy az elejétől kezdődjenek, hanem mondjuk a refrénnél. Hogy lehet megvágni ezt?2011. júl. 19. 15:09
1/6 anonim válasza:
Az idővonalon rákattintasz,megragadod a szélét és visszahúzod,ameddig kell.
2/6 A kérdező kommentje:
Hm.. oké:D
És miért van az, hogy behúzok egy 3 perces zenét és az idővonalon meg 8 percnek mutatja, újból kezdi a zenét, pedig a történet is csak 3 perces. Tudom azt úgy le lehet vágni,de olyan zavaró.
2011. júl. 19. 15:36
3/6 A kérdező kommentje:
Egy ennél fontosabb kérdés!:D
Hogy tudom megcsinálni, hogy a képek ugyanannyi idő után váltsanak? Itt most 5 másodpercenként vált, de ennél rövidebbet szeretnék minden képnél. Egyesével kell rövidebbre húzni minden képet??
2011. júl. 19. 15:41
4/6 A kérdező kommentje:
Rájöttem!:D
2011. júl. 19. 15:44
5/6 anonim válasza:
Egyenként is lehet,vagy módosítható az alapbeállítás:
Eszközök
Beállítások
Speciális fül alatt
6/6 anonim válasza:
A 8 perc azért lehet,mert nem jól kezeli azt a formátumot.Hozzáadás előtt érdemes wav formátumba konvertálni,úgy stabilabb a működése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!