Honan tölthetek le "síma" WinXP telepítőt? / Professional /
Hát kb értem a kérdésed, és megpróbálok válaszolni!
XP le lehet tölteni torrenteken, vagy warezeken. Általában a letöltött állomány egy .iso vagy valamilyen más képformátum. Ez a kb 670 MB-s fájl kell kiirni speciális képkiiró progival. A Nero-ban is van olyan, de az alkohol 120 jobb, de van sok fajta. A program ugy irja ki a képfájlt, hogy az bootolható lesz!
Köszi a választ!
Tehát elöbb csomagoljam ki a képfájlt és azután kiírhatom lemezre?

rar pass: Roli
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Aztaaaaa!!!!
Köszönöm hálásan.....:))))!!!!!!

18:22-es vagyok.
Letöltöd mind a 7 részt.winrarban kitömörited,a jelszó a kitömöritéshez: Roli és igy kapsz egy .iso kiterjesztésű filet.Ha ezt az isot a winrar felismeri akkor se bántsd,mert elvész a boot rész.Na ha van nero-d a burning room-ban ezt az isot kiválasztod és felajálja h képfileként kiird,ezt fogadd el és ird ki.és kész a telepitő lemezed,már csak egy széria számot kell keresni és mehet a telepités,ha feltelepitetted akkor kapcsold ki az automatikus frissitéseket!
Értem már....:))))
Köszönöm a türelmet!......és honnan szedjek szériaszámot?:(((

hát most hirtelenjében ezteket találtam:
khb83-62kbc-87rbm-8hcr3-j9vfb
d36rk-qdffd-btwwy-bt7kk-43mgm
D36RK-QDFFD-BTWWY-BT7KK-43MGM
C686V-R298Q-RWG42-GHGH3-YQXHG
F7XVY-YBDBJ-TVB88-VK4VK-GM29Q
FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!