Vlk tod érvényes jóváhagyási kódot a Microsoft office professional 2007-hez? (SÜRGŐS) CRACK IS JÓ.
Figyelt kérdés
tél nagyon sürgős mert héten kell vlm sulis dolgot csinálnom és nincs meg ez a progi, de letöltöttem de nm tom a kódot vagy a cracket... :(2011. okt. 17. 17:13
1/9 anonim válasza:
Van oppen office meg libre office
tudsz microsoft formátumba is menteni
mért kel pont ez a 2007?
windows 7 re fel se szokot települni.
crack csak olyan jó ami virus irtó melet is feltelpül.
kódót meg biztos találnál te is neten (ahogy creket is) ez nem warez oldal
3/9 A kérdező kommentje:
kössz a rohadt sok segítséget... :/
2011. okt. 17. 20:46
4/9 A kérdező kommentje:
ja kedves 2. válaszoló.. ÉN NEM A TERMÉKKULCSOT HANEM A JÓVÁHAGYÁSI KÓDOT KÉREEM -.-"
2011. okt. 17. 20:47
5/9 anonim válasza:
Jaj-jaj. Nem kell nagybetűvel írni, bogaram, és a szmájlikra sincs szükségem. Akkor írd be szépen a Gugli barátodnak, hogy office 2007 jóváhagyási kód, és búvárkodj szépen a neten! Nem kötelező segítenem, ha te sem akarod, ugye tudod?
6/9 A kérdező kommentje:
bmeg azért irtam ki a kérdést, hogy normális válaszokat kapjak és ne kioktatásokat ilyen gyökerektől mint te :P manapság már ilyen *rva nagy luxus ha az ember normálisan válaszolna egy kérdésre? ...
2011. okt. 17. 21:37
7/9 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
8/9 anonim válasza:
De birtam régen ha azt irtam ki hogy nézhetem online a ... törölték de az ilyen gy*kerek szórakozását nem.Na ez hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!