Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 - letöltés?

Windows 7 - letöltés?

Figyelt kérdés
Szeretnék letölteni egy Windows 7 home premium x64 (HUN) verziót az internetről. Felőlem lehet trial is, mert van hozzá eredeti kulcsom, csak olyan lomha a mostani előretelepített rendszer, hogy gondoltam megpróbálom így. A legfontosabb, hogy ne kelljen érte regisztrálni meg lehet akár hivatalos oldal MS lap, vagy ilyesmi. Meg hallottam valami MSDNAA vagy miről, ahonnan ilyeneket le lehet tölteni, de az csak ilyen diákoknak vagy kiknek jár és ahhoz engedély kell - mondjuk én egyáltalán nem láttam mit és hol lehet ott letölteni.
2011. júl. 14. 21:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ez egy datas letöltés: [link]

torrent: [link]

2011. júl. 16. 22:29
 12/18 A kérdező kommentje:

Utolsó! Köszi a torrentes úgy tűnik működik. De........

Az hogy van, hogy egyszerre x86-os meg x64-es???

Mondjuk mind a kettő jó lenne, csak nem lehet szétbontani... nekem meg olyan a csomagom, hogy 3,5 gigabyte (meg a mostani 2 gigabyte) túllépi és akkor elfogy egész hónapra... majd lehet, hogy kettő hónapig töltöm... de nincs olyan, ahol kifejezetten x64 van? Mert az kevesebb...

2011. júl. 17. 18:37
 13/18 A kérdező kommentje:

Amúgy ez MSDN-es? Mert az a tiszta. Csak szeretném tudni, mielőtt kiderül, hogy nem is működik, mert akkor fel fogok robbanni, meg nem igazán értem, hogy lehet a x86-os együtt a x64-essel. Azon belül kettő másik ISO van? Mert láttam olyat is, ami meg külön két ISO-t tartalmazott és ki is lőhettem az egyiket - de az angol volt.

A magyarosítás nem csak Ultimate-hez van?

2011. júl. 17. 18:39
 14/18 A kérdező kommentje:
az a letöltéskirály.ucoz.hu egyébként hemzseg a vírusoktól és majdnem befagyott tőle a rendszer
2011. júl. 17. 18:40
 15/18 A kérdező kommentje:

Az Enterprise-on kívül minden van benne? Akkor most van benne 4 Windows 7? Az hogy jön ki 3,5 GB-ból? Ha megvan 64bitben, a Home Premium, akkor jó, de ez nekem gyanús. Egy Windows általában 2,5gb (windows 7). Akkor abból hogy lett ilyen kevés? Ezek teljes verziók? És minden benne van? Mert ha igen, akkor ez kincset ér... csak nekem furcsa...

Ezt már letöltötte valaki? Légyszi írjatok, mielőtt letöltöm!

2011. júl. 17. 18:50
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem nem, ez sántít! Legalább 10 gigásnak kéne lennie, hogy tartalmazhassa a win7 home premium, home basic, ultimate... 32 és 64 bites változatát. Ez nem jó! Egyenként mindegyik 2gb fölött van és nem is kell hozzá aktivátor, 3 EREDETI termékkulcsom van...
2011. júl. 17. 18:58
 17/18 A kérdező kommentje:
További javaslat(ok)?
2011. júl. 18. 11:33
 18/18 A kérdező kommentje:

Már nem kellenek javaslatok, megvan a legjobb :P

(Szóval home premium x64 HUN)

2011. júl. 23. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!