Windows 7 - letöltés?
Utolsó! Köszi a torrentes úgy tűnik működik. De........
Az hogy van, hogy egyszerre x86-os meg x64-es???
Mondjuk mind a kettő jó lenne, csak nem lehet szétbontani... nekem meg olyan a csomagom, hogy 3,5 gigabyte (meg a mostani 2 gigabyte) túllépi és akkor elfogy egész hónapra... majd lehet, hogy kettő hónapig töltöm... de nincs olyan, ahol kifejezetten x64 van? Mert az kevesebb...
Amúgy ez MSDN-es? Mert az a tiszta. Csak szeretném tudni, mielőtt kiderül, hogy nem is működik, mert akkor fel fogok robbanni, meg nem igazán értem, hogy lehet a x86-os együtt a x64-essel. Azon belül kettő másik ISO van? Mert láttam olyat is, ami meg külön két ISO-t tartalmazott és ki is lőhettem az egyiket - de az angol volt.
A magyarosítás nem csak Ultimate-hez van?
Az Enterprise-on kívül minden van benne? Akkor most van benne 4 Windows 7? Az hogy jön ki 3,5 GB-ból? Ha megvan 64bitben, a Home Premium, akkor jó, de ez nekem gyanús. Egy Windows általában 2,5gb (windows 7). Akkor abból hogy lett ilyen kevés? Ezek teljes verziók? És minden benne van? Mert ha igen, akkor ez kincset ér... csak nekem furcsa...
Ezt már letöltötte valaki? Légyszi írjatok, mielőtt letöltöm!
Már nem kellenek javaslatok, megvan a legjobb :P
(Szóval home premium x64 HUN)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!