Windows 7 - letöltés?
A piratbayen csak 32 bites magyar van. Az meg nem használja ki a gépem nagy teljesítményét :) Meg egy csomó drága programot már 64 bitben szereztem be :/ vagy ha volt kettő, akkor inkább a 64-est tartottam meg :(
Amúgy miért ne tudnám aktiválni eredeti kulccsal?
Ám bírom ezt az Ms-t, hogy még véletlenül sem lehet letölteni tőlük a rendszert (meg ami jó volt, azt 3 linkről is leszedték), de azért ha másoltam van, akkor ők az elsők, akik pampognak meg eljárást indítanak - ha igaz, hogy nem lehet aktiválni?
A torrent evalon nincsen magyar sajnos :(
Nagyjából tudok angolul (géphez meg biztosan :), de jobb lenne egy magyar, mert valahogy az otthonosabb és könnyebb, meg jobb valahogy...
Egyébként lehet aktiválni, nekem már volt fent a gépen.
Innen lehet letölteni: [link]
Ehe utolsó előtti, regisztráljak pénzért... meg sárga a MCafee site advisor - szóval akadnak vírusok. Akkor már inkább a pirate bay...
De azért kösz az ajánlásokat. Az aktivátornak... hmm még az is lehet, hogy hasznát veszem hehehe O:D (az O az a glória akart lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!