Nero 7-tel kiírok egy game-t TDK vagy Fujitsu DVD-re, és mikor a másik gépre rá akarom másolni, azt írja ki, h nem másolható, érvénytelen MS-DOS alkalmazás, meg adathiba meg még mittomén. Köszönöm előre is.
2009. márc. 30. 22:29
1/7 anonim válasza:
Nem feltétlen az íróprogram hibája. Lehet maga az író is rossz. Én írás után mindig ellenőriztetem az eredményt (alul: "A felírt adat ellenőrzése" pipa). Próbáld ki a CDBurnerXP progit, nekem eléggé bejött (nem tud annyit mint a Nero).
2009. márc. 30. 22:44
2/7 anonim válasza:
A Nero eléggé zabálhatja a gép erőforrásait!
A CDBurnerXP pedig nem kellően dizájnos!
Ashampoo Burning Studio 8-al tudsz BluRay-t is írni, támogat lemezképből történő írást és még jó pár dolgot!
2009. márc. 31. 13:21
3/7 anonim válasza:
Viszont az Ashampooval szemben ingyenes és 10 mega telepítve. Blue-ray író egyrészt nem terem még minden sarkon, másrészt a CDBurnerXP is tudja a BD/HD-DVD lemezeket írni (mi több, az Ashampoo említést sem tesz HD-DVD-ről)... A design meg ízlések és pofonok kérdése. Nekem pl bejön, mert nincs agyoncsicsázva. Amit viszont az Ashampoo még nem mer nyíltan odaírni: Windows 7 támogatás. Hamarosan szükség lesz rá.
2009. márc. 31. 13:50
4/7 anonim válasza:
CD vagy DVD írását alapból voltaképp ha nem filmet kell konvertálni, akkor a Windows integrált író funkciója is el tudja látni. Nem szükséges semmilyen más program.
Windows 7-re miért is lenne szükség? Nem hinném, hogy annyira sokan fognak váltani!
Aki XP-zik és kipróbálta a Vistát, de nem jött be neki, az XP-t fog hazsnálni.
Aki Vistát használ és bejött neki, az sem fog váltani.
Akli pedig vált Win 7-re, az úgyis tudni fogja mit használjon. Ha nem, akkor agyhalott. :)
2009. márc. 31. 14:35
5/7 anonim válasza:
Nero 7
2009. ápr. 4. 22:08
6/7 anonim válasza:
A CDBurnerXP egyszerű, gyors, és megbízható. Próbáld ki
2013. nov. 17. 18:32
7/7 Judit2310 válasza:
Nálam a CD Burner XP azt csinálja hogy megírom adatlemez formátumban a filmjeim és nálam lejátsza másnál meg nem.Divx-s a DVD-m.Barátnőmnek adtam oda kölcsön és nála nem vitte pedig az övé is DIVX-s.Mi a probléma? Nero 7 vált be nálam asztali gépnél még ami mai napig megvan viszont a CD Tárolója el romlott és nekem idő közben már lett egy HP 630-s win 7-tel rendelkező laposom is.Próbáltam ide telepíteni a nero 7-t nem engedi.Megáll a letöltés és ennyi.Eltávolítottam mert többször próbáltam nem működött hiába állítottam be a kompatibilitást. Próbáltam korábbi verziókkal a Nero programokból azokat meg már egyszerűen nem is engedi mert azt írja hogy korábbi verzió már van a gépen és azt el kell távolítani először.De hát én már mindent eltávolítottam úgyhogy nem tudom.Ajánlanátok esetleg valamit? Köszönöm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!