1/15 A kérdező kommentje:
Sajnos pont a D meghajtó és 200 GB hely van rajta :(
2011. júl. 9. 15:48
2/15 anonim válasza:
Majd megkérdezem Rodolfót, hátha rájön a kérdésből meg a húszdioptriás szemüvegen keresztül nézett képből, hogy mi a jóistent akarsz.
4/15 anonim válasza:
nyomj már egy PrtSc gombot, majd a szerinted nem létező képet illeszd be egy paintba és töltsd fel egy normális kép megosztó oldalara.
5/15 anonim válasza:
Ahelyett hogy mobiltelefonnal, vagy akármivel fotózod a montort, egyszerűen menthetnél egy képet a desktopról. A Print Screen gombot többek között erre találták ki. Illeszd be akárhova, mentsd el, töltsd fel azt, mert ebből rohadtul nem látszik semmi.
7/15 anonim válasza:
Te lehet én vagyok a hülye, de mi a gond?
8/15 A kérdező kommentje:
a D meghajto nem olyan mint a C s nem tudok oda menteni
2011. júl. 9. 16:25
9/15 anonim válasza:
ahogy látom a D meghajtót cserélhetőnek látja. legalábbis az én Win-em így jelöli. ha W7: [link]
talán megoldás.
10/15 A kérdező kommentje:
a betujellel nincs gond :D
2011. júl. 9. 16:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!