A . Dmg file-t hogy tudom megnyitni illetve futtatni?
Figyelt kérdés
-2011. júl. 9. 11:36
2/10 anonim válasza:
Valahogy lehet azt konvertálni ISO-ba...erre keress.
3/10 anonim válasza:
attól még nem fogja tudni használni windowsba.
4/10 A kérdező kommentje:
letöltöttem egy játékot olyanrol is hallotam hogy dmg-ből másoljam be az Applications-be csak nem tom hogy kel :S
2011. júl. 10. 13:21
5/10 anonim válasza:
NEM WINDOWS-OS. érts meg. os x-be van az applications, és a dmg formátum is.
6/10 A kérdező kommentje:
de ne megmagyarázd hanem akkor mongyál megoldást ezért tettem fel a kérdést...
2011. júl. 10. 14:20
7/10 anonim válasza:
kétszer is elmondtam, hogy os x kell ehhez. ha nincs os x-ed, és nem is tudod, hogy mi az, akkor haggyad azt a programot, biztos van windowsra is.
8/10 A kérdező kommentje:
ez egy játéknak a telepitöje szal ha os x be megcsinálom akkor tudok vele játszani? am nincs csak dmg-be :S
2011. júl. 10. 14:31
9/10 anonim válasza:
igen, ha os x-be nyitod meg, akkor tudsz vele játszani. de kétlem hogy neked lenne os x-ed. vagy hogy tudnál egyet feltenni pc-re. és ha játék, akkor biztos, hogy van windowsra. keress windowsosat.
10/10 glaszkacs válasza:
Hellosztok!!
Én is így jártam!!!!
De 1. Hogyan futtassak OS X-et Windows-ba?
Próbáltam Virtual boxal le is töltöttem de nem megy bejjön a kép de még mindig tölt...Megpróbáltam úgy is amikor kimentem bicózmi a kkor ott hagytam a gépet két oránát bevolt kapcsolva de még úgy sem ment....
KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!