Windows XP Servicepack 3-ra hogyan szerzhetek működő serialt? Aktiváláshoz kell.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ezért nem kellett volna kereskedelmi változatot telepítened, ehhez ugyanis marha nehéz működő serialt találnod, amivel aktiválni is tudod.
Használj inkább mennyiségi licences változatot, ezeket nem kell aktiválni, elég csak a serial.
Innen tudod leszedni a VL változatot:
WTF?? Ez most hogy jön ide?!
Ezt a linket találtam így hitelen, ami működik is. Ha neked nem tetszik keress neki egy torrentes linket!
Amúgy meg a hackelt OEM változat marha könnyen lebukik a WPA-n! Viszont a linkemen látható második serial még mindig nincsen Black Listen, és a Windows Update is mehet vele. Szal nem értem miért kell egyeseknek OEM -ekkel szopatnia saját magát...
Mondani könnyű, de kivitelezni már annál nehezebb, főleg ha az embernek családja van, és nem úszkál a pénzben, mint Dagobert bácsi. :D
Én legalábbis biztos nem Windows-t fogok venni, hogy Bill Gates -nek és a pucerjainak még jobb legyen, hanem biciklit a gyerekeknek. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!