Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem sikerül installálnom...

Miért nem sikerül installálnom a Microsoft Powerpoint Viewer 2007-et?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mivel egy-két helyen már powerpoint bemutatókat 2007-es office-szal csinálnak, ezért megpróbáltam a microsoft oldaláról letölteni a fent említett powerpoint fájlt megnyitni tudó programot (ami tök ingyenes). Le is töltöttem, de amint rákattintok, elindul a telepítő, beikszelem a licenc elfogadását, és erre azt írja ki, hogy nem sikerült telepíteni a csomagot. És nem értem miért. Tudja esetleg valaki mi lehet a gond? Vagy tud ajánlani valami ingyenes progit, mai megnyitja, és jól is futtatja (pl diavetítés, animációk) a 2007-es office-szal készült powerpoint bemutatókat?

Előre is köszi!

(Ui.: Windows XP-t használok)

2011. júl. 7. 18:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sajnos a Windows nem nagyon tűr meg két Office-t, ráadásul össze is akadhat a kettő. Ha az MS Office 2007 megvan neked CD-n (megvetted), akkor bármikor újra tudod tenni. De a LibreOffice3 minden kiterjesztést felismer, kezel, bármelyik kiterjesztéssel menthető. Windows 95-től a 2010-ig mindent tud. Csak a nevek mások, szövegszerkesztője Writer, táblázatkezelő Calc, Power Point neve Impress stb. Ráadásul ha pl. készítesz egy bemutató fájlt és lemented 2007-re, arról vetítésnél senki sem fogja megmondani, hogy ingyenes Impress-szel készült. Meg kell szokni a kis különbségeket, első használatnál be kell idomitani a Windows-t (Társitással), hogy a Libre legyen az alapértelmezett és kész. Már hónapok óta Libre van a gépemen, kiválóan fut.
2011. júl. 17. 14:31
 12/15 anonim ***** válasza:

Itt van a LibreOffice3 PORTABLE változata (mehet pentdrive-ra).

[link]

2011. júl. 17. 14:34
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Azért megpróbálom MOS-sal egyben feltenni, max ha összeakadnak, akkor leszedem. Ez akkor így jó nem (mmint le tudom szedni, és akk ugyanolyan jó lesz, mintha most venném le). Szóval kipróbálom, köszi.

Most jutott eszembe még valami. A libre magyar nyelven elérhető?

Még egyszer kösz! :)

2011. júl. 17. 23:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Két letöltést ajánl fel, magát a Libre fájlt és egy sokkal kisebbet, ez a magyar nyelvi fájl. Sőt, letöltés előtt ellenőrzi, milyen nyelvű a Windows a gépeden, azt ajánlja fel. És ingyenes.

[link]

2011. júl. 18. 12:08
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, majd kipróbálom ;)
2011. júl. 18. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!