Miért nem sikerül installálnom a Microsoft Powerpoint Viewer 2007-et?
Sziasztok!
Mivel egy-két helyen már powerpoint bemutatókat 2007-es office-szal csinálnak, ezért megpróbáltam a microsoft oldaláról letölteni a fent említett powerpoint fájlt megnyitni tudó programot (ami tök ingyenes). Le is töltöttem, de amint rákattintok, elindul a telepítő, beikszelem a licenc elfogadását, és erre azt írja ki, hogy nem sikerült telepíteni a csomagot. És nem értem miért. Tudja esetleg valaki mi lehet a gond? Vagy tud ajánlani valami ingyenes progit, mai megnyitja, és jól is futtatja (pl diavetítés, animációk) a 2007-es office-szal készült powerpoint bemutatókat?
Előre is köszi!
(Ui.: Windows XP-t használok)
És azok tuti lejátszák a powerpoint 2007-et?
(am köszi a válaszokat, sajnos próbáltam máshonnan is letölteni, de ugyanez volt)
a legújabb, 2010-es verzióban készültet is megnyitja:
(mellesleg mindkettőhöz kell: egy DX9-es támogatású videókártya, min. 128 MB memóriával, a tökéletes animációs hatások megjelenítéséhez!)
Hagyd a fenébe a Microsoft magával sem kompatibilis vacakjait, töltsd le és telepitsd helyette az ingyenes LibreOfficet-t. Mindent megnyit, mindenbe menthető, sokkal többet tud, mint az MS Office.
Telepítés: előbb töröld teljesen az MS Office-t, aztán töltsd le a két fájlt (libre és magyar nyelvi). Ha mást is kér (Java Free legújabb, Microsoft Visual++ 2008) azokat is.
Köszi a választ, megpróbálom. Annyi lenne a kérdésem még, hogy muszáj ehhez letörölni az egész Microsoft Office-t? Nem lehet rajta a gépemen mind2? Vagy nem jó, a a libre-t a pendriveomra teszem? Vagy csak azért mondtad a törlést, mert ez sokkal jobb?
(Csak azért, mert nem szeretnék megválni az MSO-tól sem)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!